Фісташка

Блиск в трендовому віддтінку Black Honey від Clinique. Чому такий хайповий?

Почнемо з головного питання: Чому ж він такий популярний?

Я полазила по закордонним сайтам що б знайти витоки такого ажіотажу на цей колір. Загалом найвідоміший випуск є Almost Lipstick, зволожуюча не стійка помада. Але саме хайп здобув універсальний колір Black Honey. Вважається що він підходить будь-якому кольору шкіри і кольору губ.

Поточна версія цього відтінку була випущена в далекому 1989 році і вже тоді була дуже популярна на ринку. Знаменитий відтінок був фаворитом протягом десятиліть, але завдяки TikTok останнім часом його популярність різко зросла, що призвело до постійного Sold Out.

Одна з причин популярності відтінку це Лів Тайлер в фільмі Володар Перснів. Фанати фільмів помітили що вона носила цей відтінок і почали знімати масу ТікТоків з вирізками з фільмів і тестами помади.

Через те що помада завжди була Sold Out, ажіотаж тільки зростав. Тобто маємо замкнуте коло: більше ажіотаж -> розкуплений товар з полиць -> через те ще більший ажіотаж.

Також я знайшла інформацію що цей відтінок вже багато разів був використаний акторками: Джулія Робертс у «Мачуха», Зої Дешанель у «Новенька» та Трояні Беллісаріо у «Милі ошуканки». Не знаю наскільки це правда, але це могло сильно вплинути на таку шалену популярність.

Сама компанія Clinique тільки підігравала хайп навколо цього: репостили відео користувачів, запрошували відомих людей для затестів і тд.

Тому маємо ось таку колосальну популярність відтінку

Блиск був в стандартній картонній упаковці бренду. Сама баночка з товстого матералу, стандартної форми. Має блискучу кришечку.

Пензлик теж більш-менш стандартний але для мене зручний. Обмежувач не дає витягти пензлик з завеликою кількістю продукту. Мені використовувати блиск дуже зручно. Можно трохи більше тонкий шар нанести, можна нашарувати.

При нашаровуванні колір стає більш темний але все ще напівпрозорий.

Блиск має дуже густу текстуру. Він не розпливається по губах, не витікає за контур. Він трохи липкий, але не настільки що б було не комфортно носити. Така густа текстура дуже добре для зими і осені. Коли на вулиці холодно, вітер у мене завжди сохнуть губи. Цей блиск захищає їх від зовнішніх подразників, а також трохи зволожує.

Для мене майже немає запаху. Це не плюс і не мінус. Просто у кожного свої вподобання. Я не шукаю помади саме з запахом (окрім бальзамів прозорих), але якщо він є і не яскравий, то теж добре.

Колір (01) мені запав в душу. Він одночасно червоний, коричневий, бежевий. Він темний і одночасно не темний. Гарно підкреслює губи. Якийсь такий колір кавово-винний. Насправді це перший раз у мене в косметичці саме такий відтінок. Я в повному захваті. Його можна носити як на щодень для "Макіяж без макіяжу", так і на вечір. Зважаючи на те що це формат блиску, він додає трохи об'єму губам і виглядає як напівпрозора глазур.

Наскільки я бачила такий колір цього року в тренді, тому буду точно носити його часто

Блиск не стійкий і таким себе не позиціонує. Він переживе чашку кави або чаю. Але точно не переживе обід. Навіть якщо нічого не їсти й не пити, то він протримається десь три годинки. На фото губи після 4 годин носіння і однієї чашки каві

Сходить він поступово і плавно. Спочатку пропадає ось цей глянець, а потім поступово зменшується насиченість кольору. Я оновлюю його раз на 3-4 години, або після того, як поїм.

✔️ Зволожує

✔️ Гарний колір

✔️ Глянцевий блиск

✔️ Густий і приємно відчувається на губах

✔️ Додає обєму губам

❌ Ціна

❌ Не стійкий

Мені особисто дуже сподобався продукт і тепер я хочу спробувати саме Almost Lipstick

⭐⭐⭐⭐⭐