Блиск в трендовому віддтінку Black Honey від Clinique. Чому такий хайповий?
Бачила багато відео в Тік Ток з цим відтінком, але в форматі помади. Просто закохалась в колір. І яскравий і ні водночас, і темний і не дуже. Я вирішила спробувати блиск. Розкажу звідки взялась така популярність, а також про характеристики самого блиску
Почнемо з головного питання: Чому ж він такий популярний?
Я полазила по закордонним сайтам що б знайти витоки такого ажіотажу на цей колір. Загалом найвідоміший випуск є Almost Lipstick, зволожуюча не стійка помада. Але саме хайп здобув універсальний колір Black Honey. Вважається що він підходить будь-якому кольору шкіри і кольору губ.
Поточна версія цього відтінку була випущена в далекому 1989 році і вже тоді була дуже популярна на ринку. Знаменитий відтінок був фаворитом протягом десятиліть, але завдяки TikTok останнім часом його популярність різко зросла, що призвело до постійного Sold Out.
Одна з причин популярності відтінку це Лів Тайлер в фільмі Володар Перснів. Фанати фільмів помітили що вона носила цей відтінок і почали знімати масу ТікТоків з вирізками з фільмів і тестами помади.
Через те що помада завжди була Sold Out, ажіотаж тільки зростав. Тобто маємо замкнуте коло: більше ажіотаж -> розкуплений товар з полиць -> через те ще більший ажіотаж.
Також я знайшла інформацію що цей відтінок вже багато разів був використаний акторками: Джулія Робертс у «Мачуха», Зої Дешанель у «Новенька» та Трояні Беллісаріо у «Милі ошуканки». Не знаю наскільки це правда, але це могло сильно вплинути на таку шалену популярність.
Сама компанія Clinique тільки підігравала хайп навколо цього: репостили відео користувачів, запрошували відомих людей для затестів і тд.
Тому маємо ось таку колосальну популярність відтінку
Упаковка і зовнішній вигляд
Блиск був в стандартній картонній упаковці бренду. Сама баночка з товстого матералу, стандартної форми. Має блискучу кришечку.
Пензлик теж більш-менш стандартний але для мене зручний. Обмежувач не дає витягти пензлик з завеликою кількістю продукту. Мені використовувати блиск дуже зручно. Можно трохи більше тонкий шар нанести, можна нашарувати.
При нашаровуванні колір стає більш темний але все ще напівпрозорий.
Текстура, запах і колір
Блиск має дуже густу текстуру. Він не розпливається по губах, не витікає за контур. Він трохи липкий, але не настільки що б було не комфортно носити. Така густа текстура дуже добре для зими і осені. Коли на вулиці холодно, вітер у мене завжди сохнуть губи. Цей блиск захищає їх від зовнішніх подразників, а також трохи зволожує.
Для мене майже немає запаху. Це не плюс і не мінус. Просто у кожного свої вподобання. Я не шукаю помади саме з запахом (окрім бальзамів прозорих), але якщо він є і не яскравий, то теж добре.
Колір (01) мені запав в душу. Він одночасно червоний, коричневий, бежевий. Він темний і одночасно не темний. Гарно підкреслює губи. Якийсь такий колір кавово-винний. Насправді це перший раз у мене в косметичці саме такий відтінок. Я в повному захваті. Його можна носити як на щодень для "Макіяж без макіяжу", так і на вечір. Зважаючи на те що це формат блиску, він додає трохи об'єму губам і виглядає як напівпрозора глазур.
Наскільки я бачила такий колір цього року в тренді, тому буду точно носити його часто
Носибельність та стійкість
Блиск не стійкий і таким себе не позиціонує. Він переживе чашку кави або чаю. Але точно не переживе обід. Навіть якщо нічого не їсти й не пити, то він протримається десь три годинки. На фото губи після 4 годин носіння і однієї чашки каві
Сходить він поступово і плавно. Спочатку пропадає ось цей глянець, а потім поступово зменшується насиченість кольору. Я оновлюю його раз на 3-4 години, або після того, як поїм.
Висновки
✔️ Зволожує
✔️ Гарний колір
✔️ Глянцевий блиск
✔️ Густий і приємно відчувається на губах
✔️ Додає обєму губам
❌ Ціна
❌ Не стійкий
Мені особисто дуже сподобався прод укт і тепер я хочу спробувати саме Almost Lipstick
⭐⭐⭐⭐⭐
Коментарі (0)