Огляд на новий, або добре забутий старий формат підводки)
Ще не остаточне враження про пудровану підводку для очей від Make-up Atelier
Це дуже цікавий варіант підводки, ні на що не подібний. Я так розумію, це своєрідний підвид аквалайнера. По факту ми отримуємо дуже твердо і щільно спресовані тіні, чи щось подібне, які активуються водою, застигають матовим фінішем і доволі тривало тримаються. У мене у відтінку ТЕ14 - Шатен, і як бачите, це скоріе такий темно-русявий відтінок, але приємний, хоч в рефілі виглядає дуже темним. Де тальніше-нижче.
Історія моїх стрілок
Все життя, починаючи з підліткового віку я малюю стрілки. Спочатку це були підводки-фломастери, потім з тоненьким пензликом, потім на китайському сайті я знайшла гелеву коричневу підводку, яку купляю з разу в раз і маю ще про запас декілька в шухляді, оскільки це те, чим я користуюсь, останні років...6-8-10? І коли Daniela P у своєму дописі (https://club.makeup.com.ua/post/19222/) розповіла про цю підводку я постійно вичікувала її в наявності. Адже гелеві підводки класні, але можуть підсихати, потім потрібно розводити міцеляркою, вимішувати. І все ж я не користуюсь однією роками, оскільки все ж вони завершуються)
Я довго чекала, коли вона нарешті з'явиться в наявності, тому як тільки побачила, одразу поклала в кошик, але трошки сумнівалась щодо відтінку. Але передивилась усі можливі відгуки та фото-свотчі і усвідомила, що якраз, але...не все так райдужно.
https://club.makeup.com.ua/looks/21083/ - я так тішилась цьому замовленню і покладала на нього стільки надій, а вже другий продукт зі спірним враженням.
Підводка
Фактично ми отримуємо рефіл підводки вагою 2,5г у звичайному металевій шайбочці та в пластиковій коробці у якій цілком нормально його зберігати. Немає жодних проблем зі спонтанний відкриванням, все ок і займає мінімум місця, це супер.
Як бачите, у рефілі ми отримуємо доволі насичений та темний відтінок. А у місці, де я регулярно тицяла вологим пензликом - ще темніший. І на усіх свотчах це був достатньо темний відтінок.
Свотчі на руці
Пробачте, я не старалась вивести якусь форму. Тицяла двома різними пензликами, якими зазвичай малюю стрілочку, але як виявилось на руці її намалювати складніше))
Як бачите, в принципі інтенсивність можна варіювати від доволі світло-бежевого до темнішого, але недостатньо на мою думку.
Вигляд підводки на оці після 6-7 годинного макіяжу
Після того, як я її отримала і в той же ж день протестувала, спеціально пішла змивати очі, щоб протестувати, я розчарувалась, при чому доволі значно. Тому, насправді, я так довго тягнула з відгуком, бо щоразу змушую себе її використати в макіяжі, щоб було що пофотографувати і показати вам. От якраз сьогодні зранку традиційно я зробила свій+- звичний макіяж. Затемняю складочку, наношу трошки відтінку на повіку, на центр і до внутрішнього кутика - блискучі відтінки. Нижню повіку підводжу темнішим.
Сьогоднішній мейк робила палеткою-шоколадкою від Revolution Mint Chocolate.
Після цього фінальним штрихом іде стрілочка, і потім вже додаю хайлайтер.
Вибачте, що контент не дуже естетичний, але правдивий. У мене можуть скатуватись тіні, бо маю глибоко посаджені очі і трошки навислий тип повіки. + моя база завершилась і я використовую тіні від Maybelline) Тому на це не дивимось, мова про підводку.
Вона в принципі складніше лягає на блискітки. Враження, наче оцей трошечки вологий пензлик прослизує і віддає свій пігмент. Фактично, якщо ми подивимось на двох очах ближче до центру підводка зникла і самостійно розтушувалась) ну....таке.
По-друге, у мене немає відчуття власне підводки на очах. Враження наче я намалювала таку напіврозтушовану легеньку стрілочку. можливо, якщо викоритовувати разом з тушшю - то виглядатиме краще.
Ще один мінус нанесення це прослизання але в іншому контексті. От я намалювала стрілку, але розумію,що мені бракує насиченості відтінку. Знову наношу шар і розумію, що я ним наче стираю попередній і утворюється якась залисина. І це мене шалено бісило всі рази. Бо це 🤯
P.S. Чому це добре забутий старий метод. Бо колись малювати тінями стрілки, можнгли ткож змочити пензлик для отримання більшої насиченості, от і тут маємо такий же ж результат. Один в один, правда самі тіні більш тверденькі і менший розхід.
Вигляд оновленої стрілки
Тут я наново її нанесла, щоб додати в центрі і трошки зробити її більш насиченою, ось що вийшло.
Стало трошки краще, але мені недостатньо, на жаль.
Порівняння свотчів з моєю китайською гелевою підводкою
Цій підводці вже десь біля року і я її вжерозводила міцеляркою, тому вона трокши лягає грудочками на руку. На очах все ок, я користуюсь вже довгенько.
Як бачимо обидві підводки коричневі. Але моя це така темно-коричнева, навіть чорно-коричнева. Мені дуже подобається, як вона виглядає на очах, гарно підкреслює погляд, не розмазується, хіа це спека +30 і мої повіки лягли на стрілки) тоді десь щось трошки може відбитись. А так, то це залізобетонний продукт, у якому я впевнена. Я могла і поплакати і попасти під дощ і жодних проблем взагалі. Я собі спокійно йду без парасольки і ні за що не переживаю.
Тоді як ця пудрована підводка активується водою і змивається нею. Тому мені трошки страшно потрапити під дощ чи поплакати, бо, боюсь, що нічого не залишиться.
Вигляд гелевої підводки
І фактично у всіх абсолютно дописах ви можете побачити те, як виглядає моя гелева підводка на очах. Один з останніх дописів, де чітко видно її насиченість, відтінок, рівність нанесення, яке візуально продовжує око (https://club.makeup.com.ua/post/21893/).
Висновки
Я не хочу ще робити остаточний вердикт цьому продукту і намагатимусь знову і знову навчитись нею користуватись і врешті полюбити її, але на разі рука не тягнеться ВЗАГАЛІ, задоволення від користування - немає.
Але я щиро намагатимусь. В загальному образі вона може виглядати непогано, але це має бути лише світлий мейк. В смокі ви її просто не знайдете, принаймні в цьому відтінку.
Тож, мені дуже сумно, але я зовсім не впевнеа, що вартість цього продукту виправдовує себе.
За 310 грн я могла би купити 4 баночки своєї гелевої підводки. Тому на разі ще намагатимусь подружитись...робитиму спроби хоч якісь.
Коментарі (0)