saybeautyk

Вечірня рутина від комедонів 🫧

Вечірня рутина від комедонів 🫧

1. Демакіяж.

Тут взагалі повинна бути ще міцелярна вода, бо я почала змивати макіяж у три етапи: міцелярка -> гідрофільна олія -> гель для вмивання. Олійка від Medi Peel мене цілком влаштовує, вона дуже ніжна і гарно очищує. Робила детальний огляд 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/16996/ .

2. Вмивання.

Використовую гель-пінку з вітаміном С від Лореаль. Вона на змішаних ПАР (мʼякі + жорсткі), тож може пересушувати шкіру. В цілому це звичайний очисник, який не робить див🤷‍♀️ не поганий, але "вау" у мене немає.

3. Додатковий актив.

В якості підсилювача основного активу використовую тонік з гліколевою кислотою від Eveline. Я ще не робила на нього огляд і досі знаходжуся в процесі тестування, але він 🔥 вже точно знаю, що буду повторювати в майбутньому)

4. Основний актив.

Цю банку я показую тут вперше. Моя давня хотілка, і після невдалого знайомства з саліциловою кислотою у формі тонеру від Cos de Baha я боялася її купувати (бо вона коштує не бюджетно), але дівчата... поки що я не буду привідкривати карти і все розповім у повноцінному дописі 🤭🤭🤭

5. Зволоження.

Закриваю все це улюбленим кремчиком через 15-20 хвилин. Він топ, розповідаю в чому його переваги тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/20414/ .

Поєднання гліколевої та саліцилової кислоти в одній рутині може здатися комусь неприйнятним чи занадто агресивним, але я скажу, що цей дует при наявності комедонів доволі робочий)

Дія саліцилки заключається в тому, що вона працює у порах, але ж їй туди якось треба дістатися, тож гліколева кислота слугує таким собі додатковим провідником.

Я в принципі не боюсь експериментувати з поднанням різних активів, тому що за багато років боротьби з акне я вже передбачаю у 99% реакцію своєї шкіри і навчилася розуміти, чого вона потребує.

Дякую за увагу і сподіваюсь, що вам було цікаво почитати. Всім па-па, а я вкладаюсь у ліжечко 🧸