Yustal

Перлина мого догляду — карбонові гребні

Перлина мого догляду — карбонові гребні

Крутий перукар сказала мені, що найкраще для волосся це Tangle Teezer або карбонові гребні. Tangle Teezer не вписувався в характер моєї особистості та пласку косметичку, почитавши про карбонові гребні, мене привабили їх переваги: карбоновий гребінь вічний, він не псується, не б’ється, не електризує волосся, його можна хіба що загубити, вони легко миються та швидко сохнуть. Карбонові гребні використовують і самі перукарі при виконанні стрижок.

Першим таким моїм гребенем став великий гребінь з ім’ям Usos від Bifull Professional. Написи з нього швидко змились, а задоволення він мені приносить досі, широкими зубцями я люблю розподіляти волосся перед сушінням, а дрібнішими прочісувати вже сухе волосся. Результат: я майже не ходжу в перукарню, раз на 7-8 місяців підрівняти кінчики, волосся стало значно більш здоровим, вже й забула про посіченість та ламкість. Він уміщається в пласку косметичку MAKEUP, однак мені було зручніше мати окремий в косметичці та окремий вдома, для косметички я придбала карбоновий гребінь від Ronney Professional, він менший і зубчики коротше, відмінностей у якості я не помітила, напис у цього гребня більш живучий. Для мого волосся це виявилась найкраща інвестиція, також такі гребні добре підходять чоловікам.

Дякую, що прочитали, та дякую за увагу до моїх постів, сподіваюсь, вони були вам цікаві та корисні, спілкування в Клубі принесло мені багато радості, на жаль, мені більше немає про що розповідати, оскільки косметики в мене не так багато, суто та, яку я вважаю необхідним мінімумом, лишається тільки читати і тренувати силу волі та витримку перед спокусою. 🙂 Бажаю всім добра, достатку, здійснення мрій та міцного кохання ❤️❤️❤️