Євгенія 👩

Дуже скромні обновочки🧡

Дуже скромні обновочки🧡

Всім привіт✌️

Зараз багато сил та коштів витрачається на здоров'я (як у своєму дописі сказала Mond), тому замовлення на makeup в цьому місяці ну дуже скромне).

Моя коробочка прийшла ще вчора ввечері, незважаючи на те що я хворію, і вже майже тиждень не дуже встаю з ліжка, за посилочкою зібралася за 5 хвилин і бігла так, що аж п'яти виблискували🤣.

Проте, посилку не дуже поспішала відкривати, бо хотіла зняти гарне відео-розпаковку зранку, бо ввечері в квартирі було супер-темно). Але...не витримала, бо знала, що в цій посилочці є мій улюбленний Mareve, хто я така, щоб не понюхати його парфуми тут і зараз🤣.

Тому ділюся з вами не дуже якісним відео, але знятим від душі👇

  • Щоденні прокладки Kotex Super Deo - гідна заміна Lidie, які викликали в мене алергію. Цими прокладками користуюся доволі довго, зручні, в індивідуальному конвертику і саме головне - без ароматизатору. Замовила їх ще до того, як дівчатка мені порекомендували натуральні прокладки від Feel Fine, які я 100% куплю наступного разу).
  • Зволоджувальне мило для інтимної гігієни від De La Mark - раніше користувалася їх антибактеріальним милом, але після алергії лікар сказала, що потрібно купити зволожуюче. Купила), мило має дуже приємний запах і склад, дійсно добре та миттєво зволожує. Обов'язково напишу про нього детальніший допис, бо продукт заслуговує на увагу).
  • Пензель для консилера №110 від Kodi Professional - обожаю цей пензлик, у мене є такий же і йому вже роки 3, ясна річ, що він вже віджив своє, тому вирішила оновити його). Напишу пост-порівняння старого та нового пензлика.
  • Ароматизатор "Жуйка" для автомобіля від Aroma Car Hex - дуже крутий в нього дизайн та приємний, насичений аромат). Трохи покатаюся з ним та розповім про стійкість, але поки дуже подобається, запах дійсно як у жуйки, не хімозний і від нього не нудить під час їзди (вже перевірено)). До речі, не знала, що на makeup є пахучки для машин, поки не прочитала допис Strange Love (https://club.makeup.com.ua/post/16869/)
  • Натуральний бальзам для губ "Манго" від Mayur - підглянула у дописі wowmom (https://club.makeup.com.ua/post/22479/). Він дуже ароматний, приємно лежить на губах и дуже непогано зволожує, покупкою задоволенна. Головне, щоб не зламалося пакування, бо у гелю для брів від Mayur повністю відпало пів туби).
  • Тверді парфуми Secret Sense від мого коханнячка Mareve. Взагалі-то я планувала купити звичайний пробник аромату Secret Sense, але побачила, що він є в форматі твердих парфумів, та не встояла. До речі, не пам'ятаю дописів про тверді парфуми від Mareve, що дивно, враховуючи любов клубу до цього бренду). Аромат чудовий, формат цікавий, він як дуже ніжний бальзам). Дівчатка, треба брати😂.

У подарунок мені дістався пробник ще одного аромату від Mareve:

  • Vernal Vibe на який я взагалі не дивилася, бо ноти здавалися зовсім не моїми. Проте, аромат виявився дуже цікавим та приємним, квітково-фруктовим. Не можу сказати, що сподобався більше, ніж Secret Sense, але користуватися буду із задоволенням. Єдине, що пробник з паличкою, поки відкрила = одразу вилила на себе пів флакончика😂

На цьому моя скромна розпаковка добігла кінця, дякую за увагу💕