Strange Love

Побороти страх водіння допомогли ароматні аксесуари в авто від Bath and Body Works

Побороти страх водіння допомогли ароматні аксесуари в авто від Bath and Body Works

Передісторія (можете прогорнути):

Я народила в сім'ї, де усі чоловіки заробляли на життя автомобілями. Один мій дідусь був мотористом, інший - персональним водієм першого секретаря обкому, а згодом кермувальником маршрутки. Батько в минулому директор кількох дилерських салонів та СТО (Suzuki, Mazda, Mercedes), наразі він провідний механік на одному з найбільших заводів України. Ні мама, ні бабусі водійських посвідчень не мали.

Свої права я отримала 2 роки тому. Уроки водіння спеціально брала в інструктора, який вчив одного з моїх дідусів та батька (так, інструктору майже 80😱).

Мій чоловік придбав для мене автомобіль буквально через кілька тижнів після того, як я отримала права. Синенький хетчбек з панорамним дахом на автоматі, про що ще мріяти? Проте комплекс відмінниці та страх підвести рідних майже 1.5 роки не пускали мене за кермо. Ні їзда по місту з татом, ні підтримка друзів не допомагали.


Знаєте, що допомогло? Бажання придбати круті пахучки в автомобіль. Я не жартую. Ця аксесуара естетика, вибір ароматів, автомобільної косметики та аромахолдерів мене так затягнули, що я нарешті повноцінно сіла за кермо. Ще б пак! Тепер в мене не авто, а аромакамера🤤☺️

Тепер ближче до теми. Розповім вам про автомобільні холдери Bath and Body Works та рефіли до них. У мене є два холдера: класичний та веселий з бульдогом.

Класичний чорний виконаний з матового пластику і добре вписується в інтер'єр панелі. До того ж він має зручну систему кріплення на решітки кондиціонерів. Тримається міцно, виглядає стримано то стильно

Інший тримач мені подарував чоловік, знаючи мою любов до французьких бульдогів. Цей малюк має іншу систему кріплення. І, на жаль, вона мені подобається значно менше: доводиться прикріплювати холдер на дзеркало, тому аромат розприділяється салоном значно гірше. Або на козирок, де бульдога майже не видно. Тому раджу купувати холдери саме з такою системою, як у чорного.

Їх десятки! І я мрію перепробувати усі! Проте наразі у мене стоїть рефіл Renew & Refresh. Це суміш нот жасмину, свіжого повітря та мʼяти. Він неймовірно крутий, бо прекрасно перебиває нудотний запах розігрітої панелі та шкіряного салону. Свіжий, спокійний, ненав'язливий. Порівняти аромат можу з запахом попраного рушника, який висох на морозі. При цьому, порошок дорогий, з стійким квітковим ароматом.

Дрібні аксесуари, як от диск улюбленої музики, веселий брелок до ключів чи така бажана пахучка в авто допоможуть вам налаштуватися на водіння. Вони внесуть хоч якийсь позитив у суцільний стрес перших кілометрів. Мені побороти страх власної автівки допомогли кар холдери від Bath and Body Works. Захотілося сідати за кермо, бо водіння почало асоціювалося не лише зі стресом, а й приємним ароматом та відчуттям комфорту в салоні.

Вірю, що у тих, хто переживає, все вийде! Не здавайтеся! Шукайте свої "чіт-коди", які допоможуть побороти страх. Можливо, це також приємний заспокійливий аромат, як і в моєму випадку.