Побороти страх водіння допомогли ароматні аксесуари в авто від Bath and Body Works
Сьогодні поділюся своєї історією того, як нарешті сіла за кермо. Надіюся, дехто з вас впізнає себе і також подолає страх водіння.
Передісторія (можете прогорнути):
Я народила в сім'ї, де усі чоловіки заробляли на життя автомобілями. Один мій дідусь був мотористом, інший - персональним водієм першого секретаря обкому, а згодом кермувальником маршрутки. Батько в минулому директор кількох дилерських салонів та СТО (Suzuki, Mazda, Mercedes), наразі він провідний механік на одному з найбільших заводів України. Ні мама, ні бабусі водійських посвідчень не мали.
Свої права я отримала 2 роки тому. Уроки водіння спеціально брала в інструктора, який вчив одного з моїх дідусів та батька (так, інструктору майже 80😱).
Мій чоловік придбав для мене автомобіль буквально через кілька тижнів після того, як я отримала права. Синенький хетчбек з панорамним дахом на автоматі, про що ще мріяти? Проте комплекс відмінниці та страх підвести рідних майже 1.5 роки не пускали мене за кермо. Ні їзда по місту з татом, ні підтримка друзів не допомагали.
Знаєте, що допомогло? Бажання придбати круті пахучки в автомобіль. Я не жартую. Ця аксесуара естетика, вибір ароматів, автомобільної косметики та аромахолдерів мене так затягнули, що я нарешті повноцінно сіла за кермо. Ще б пак! Тепер в мене не авто, а аромакамера🤤☺️
Тримач аромату в авто класичний
Тепер ближче до теми. Розповім вам про автомобільні холдери Bath and Body Works та рефіли до них. У мене є два холдера: класичний та веселий з бульдогом.
Класичний чорний виконаний з матового пластику і добре вписується в інтер'єр панелі. До того ж він має зручну систему кріплення на решітки кондиціонерів. Тримається міцно, виглядає стримано то стильно
Тримач аромату в авто "Бульдог"
Інший тримач мені подарував чоловік, знаючи мою любов до французьких бульдогів. Цей малюк має іншу систему кріплення. І, на жаль, вона мені подобається значно менше: доводиться прикріплювати холдер на дзеркало, тому аромат розприділяється салоном значно гірше. Або на козирок, де бульдога майже не видно. Тому раджу купувати холдери саме з такою системою, як у чорного.
Рефіли
Їх десятки! І я мрію перепробувати усі! Проте наразі у мене стоїть р ефіл Renew & Refresh. Це суміш нот жасмину, свіжого повітря та мʼяти. Він неймовірно крутий, бо прекрасно перебиває нудотний запах розігрітої панелі та шкіряного салону. Свіжий, спокійний, ненав'язливий. Порівняти аромат можу з запахом попраного рушника, який висох на морозі. При цьому, порошок дорогий, з стійким квітковим ароматом.
Висновки
Дрібні аксесуари, як от диск улюбленої музики, веселий брелок до ключів чи така бажана пахучка в авто допоможуть вам налаштуватися на водіння. Вони внесуть хоч якийсь позитив у суцільний стрес перших кілометрів. Мені побороти страх власної автівки допомогли кар холдери від Bath and Body Works. Захотілося сідати за кермо, бо водіння почало асоціювалося не лише зі стресом, а й приємним ароматом та відчуттям комфорту в салоні.
Вірю, що у тих, хто переживає, все вийде! Не здавайтеся! Шукайте свої "чіт-коди", які допоможуть побороти страх. Можливо, це також приємний заспокійливий аромат, як і в моєму випадку.
Коментарі (0)