Yustal

Простий та ефективний догляд за прямим волоссям

Простий та ефективний догляд за прямим волоссям

В моєму догляді за волоссям, значення мають не лише продукти, які я використовую, а й те як я ними користуюсь.

За порадою перукаря шампунем я промиваю шкіру голови двічі, в мене був шампунь від Nature Box з оливкою і він подобався мені більше, шампунь для фарбованого волосся трохи дратує мені шкіру. Шампунь промиває волосся добре і свіжість зберігається надовго. Це натуральний шампунь, я пробувала їх чимало, не всі так добре миють, до того ж він багато де продається, в тому числі в Європі.

Десь раз в сезон я додаю в шампунь цукор або сіль і роблю таким чином скрабування шкіри голови.

Кондиціонер я наношу теж двічі: перший раз на вологі кінчики перед нанесенням шампуню, щоб захистити їх від дії очищувальних компонентів, другий раз після миття голови.

Кондиціонер від Nature Box найбільш натуральний з усіх на фото, я використовую його найчастіше. Кондиціонер від Garnier без силіконів, робить волосся шовковистим і приємним на дотик, хороший кондиціонер, щоб волосся подобалось чоловіку, моїй шкірі не дуже подобається віддушка в ньому, від нього вона стає більш чутливою.

З косметикою Delia в мене не склалось, ніби хороші склади за хорошу ціну, а не підійшло нічого, цей кондиціонер для надання сріблястого відтінку не став виключенням, особливого толку з нього немає, волосся швидше сушить, ніж доглядає за ним, єдиний його плюс полягає в тому, що ним можна вимити фарбу з волосся, якщо фарбування було невдалим.

На останок я полощу волосся холодною водою, щоб закрити кутикули, злегка віджимаю, не скручуючи, та через пару хвилин в рушнику сушу по можливості природним шляхом або ж феном у напрямку росту волосся, починаючи від коренів. В мене абсолютно пряме волосся, яке не потребує вкладання.

Про карбонові гребні, які допомагають мені підтримувати волосся в гарному стані, я розповідала раніше https://club.makeup.com.ua/post/22945/

Дякую, що прочитали

18 листопада, 2023
Yustal
18 листопада, 2023