Катя Джей

Найкращий у світі хайлайтер знайден

Найкращий у світі хайлайтер знайден

Якщо ви знаходитесь у пошуках якісного хайлайтера, який виглядатиме дорого (але при цьому матиме доступну ціну) та подарує шкірі гарний вологий фініш, то ви потрапили точно за адресою.

Хочу представити вам рідкий сіятор, який я використовую вже кілька років і без якого тепер не можу обходитися – це Lumi Drops Highlighter від бренду Gosh.

Це саме той хайлайтер, який має ідеальне мерехтіння, адже шкіра з ним здається такою привабливою і свіжою. Цей продукт не має безглуздих величезних блискіток, він забезпечує м'яке і плавне сяйво, красиво переливаючись на світлі.

Тон, який я використовую, називається 002 - Vanilla. Це дуже красивий сріблясто-перлинний крем, який підсвічує шкіру зсередини і миттєво стирає ознаки втоми.

Відразу зауважу, що якщо ви віддаєте перевагу великим блискіткам, які здатні засліпити оточуючих і викликати у них епілептичний напад - цей засіб не для вас.

Повторюся: це дороге та м'яке сяйво, розраховане на щоденне використання у макіяжі. Кремовий хайлайтер від Gosh покликаний підсвітити вашу шкіру та подарувати їй ніжні перлинні переливи.

Він не перетворить вас на новорічну ялинку і не змусить ваші щоки блищати подібно до сонця. Це зроблять засоби із великими блискітками, розраховані для виступу на сцені. У буденному житті подібні б'юті-продукти ніхто не використовує.

Я загострюю на цьому увагу тому, що виявила чимало негативних відгуків на цей чудовий рідкий сіятор. І я вважаю їх зовсім несправедливими.

А тепер, після цієї невеликої, але дуже важливої ремарки, повернімося до детального вивчення Lumi Drops Highlighter.

Тут варто зупинитися докладніше, бо це справді цікаво. У кремового сіятора від Gosh є дуже незвичайний "носик" - дозатор, який дозволяє витягти із пластикового флакона крапельку засобу. Саме тому хайлайтер й отримав назву Lumi Drops.

На мій погляд, це дуже зручно та економічно – мені вистачає всього двох крапель, щоб підсвітити область вилиць, спинки носа, зовнішніх куточків очей та підборіддя.

Хайлайтер відмінно розподіляється і по "голій" шкірі, і поверх крему, ідеально лягає і на праймер, і на тональну базу. Я зазвичай наношу та розподіляю його подушечками пальців.

Тримається сіятор Lumi Drops Highlighter дуже добре: він не зникає з обличчя протягом дня, не скочується і не забивається в пори. Цей засіб має надзвичайно вдалу формулу, яка не викликає жодного дискомфорту.

Єдине, як на мене, він не надто підійде надмірно жирній шкірі.

Як я вже зазначала вище, після нанесення сіятора шкіра набуває благородного сяйва та перлинного переливу, який буде доречний навіть у легкому денному макіяжі. Саме тому я так люблю цей продукт від Gosh.

З цим хайлайтером обличчя виглядає значно свіжіше і наче навіть трохи молодше - відмінний лайфхак, якщо вам вже давно не 20 років.

Для мене ці чудові блискучі крапельки стали справжньою знахідкою. І я буду рада, якщо хтось відкриє для себе цей ідеальний продукт.