khoroshaeva

Спонтанна покупка, яка виявилася цілком вдалою 👌

Спонтанна покупка, яка виявилася цілком вдалою 👌

Всім привіт✌️

Місяць тому я стояла в якійсь гігантській черзі до аптеки і від нудьги розглядала вітрину. Мій погляд впав на косметику від Avene. Подивилася раз, подивилася два, підійшла ближче і подивилася ще😂. Потім погуглила відгуки і вирішила, що мені терміново потрібен гель для вмивання та крем із серії Cicalfate+.

Звичайно ж я їх і купила, хоча гострої необходності в цих продуктах не мала. Мій догляд поповнився:

• Очищувальним гелем для вмивання Avene Cicalfate + Purifying Cleansing Gel
  • Регенерувальним захисним кремомом Avene Cicalfate + Repairing Protective Cream

Ділюсь враженнями після місяця активного використання👇

• Гель представлений у довгастому флаконі із пластику. Флакон зручно лягає у руку. Кришка відчиняється, під нею класичний дозатор у вигляді досить широкого отвору. Дозатор економічно виділяє засіб, не забивається і не "плюється". Об'єм: 200 мл, витрата економічна.
  • Крем у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Не люблю такі упаковки, тому що як тільки засобу стає трохи менше половини, його досить проблематично видавити. Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Об'єм: 40 мл, витрата економічна, спочатку мені здалося, що це дуже мало).

Склад цих 2-ох засобів має багато спільного, бо з одної серії). Розповідаю про найцікавіше:

• Copper Sulfate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Zinc Sulfate (сульфати міді, магнію, цинку) - основна база цієї серії косметики. Ці мікроелементи допомагають в підтримці процесів регенерації та зміцненні шкіри.
  • Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate - це інгредієнт, який представляє собою ферментований екстракт з бактерії Aquaphilus dolomiae. Ця бактерія була виділена з термальних вод Доломітських Альп). Відповідає за регенерацію, заспокоєння, вологозбереження, а також підтримує бар'єрну функцію шкіри.
  • Arginine (аргінін) - амінокислота, яка може підтримує регенерацію та загоєння шкіри.

Як на мене, то склад цілком приємний, а найголовніше, що обидва продукти не викликали в мене жодних алергічних реакцій👌.

• Його текстура гелева, дуже гарного ніжно-блакитного кольору. Текстура м'яка, пластична, при контакті з водою перетворюється на дуже делікатну пінку).
  • У складі немає ароматизаторів, але гель має досить специфічний аромат. Я навіть не знаю з чим його можна порівняти, щось трав'яно-лікарське. Мабуть, запах дає якийсь із компонентів складу. Добре, що він швидко вивітрюється і не завдає ніякого дискомфорту.

🔹 Про використання:

Ще стоячи в аптеці, я прочитала, що цей гель можна використовувати не тільки для обличчя, але і для тіла, навіть можна використовувати для інтимної гігієни. Насправді, мене бентежать такі засоби 100в1), але до бренду Avene я маю теплі почуття, тому від покупки мене це не зупинило).

Я використовую гель виключно для обличчя, за стандартом – вранці та вечір, після видалення макіяжу. Далі тонік, сироватка та кремушок.

З іншими засобами в конфлікт не вступає.

Гель дає ніжну пінку, приємно ковзає по шкірі. Відмінно змивається і не залишає на шкірі ніяких неприємних відчуттів – ні липкості, ні жирності, ні плівки. Очищення досить делікатне, не до скрипу, але після вмивання відчувається чистота та свіжість).

🔹 Про ефект:

• Делікатне, ніжне очищення – ідеальне для чутливої шкіри.
  • Пом'якшує та злегка розгладжує шкіру.
  • Заспокоює висипання та запобігає появі нових.
  • Знімає почервоніння.
  • Заспокоює обвітрену шкіру (вже перевірено)).
  • Не сушить та не стягує шкіру. Сам по собі дає непогане зволоження.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій, абсолютно комфортний у використанні.

🔹 Висновок: мені сподобався цей гель, він дає досить гарний ефект, для чутливої шкіри в холодну пору року – супер. Єдине чого мені не вистачило, так це трохи жорсткості, аж занадто ніжний), але то вже мої забаганки)

• Консистенція у крему густа, трохи жирна та вершкова, має насичений білий колір.
  • Аромату я не відчуваю зовсім, на відміну гелю.

🔹 Про використання:

Крем також можна використовувати для обличчя та тіла. Достатньо наносити його двічі на день на проблемні ділянки шкіри, точково. До речі, через це і витрата у крему супер-економічна.

Незважаючи на свою густоту, він досить добре розподіляється по шкірі.

Вбирається не швидко, близько 5 хвилин. Після нього залишається легка жирність, яка йде протягом години. Липкості та плівки не залишає. Якщо його наносити на ранки (не відкриті) або опіки, то нічого не щипає.

🔹 Про ефект:

• Чудово заспокоює шкіру, особливо приємно його використовувати після косметологічного пілінгу та чистки. Я роблю не глибокі пілінги (поверхневі та середні), з такою травматизацією шкіри справляється просто супер.
  • Загоює шкіру після опіків (побутових, хоча думаю, що і кислотні може загоїти)) і подряпин.
  • Знімає почервоніння.
  • Непогано зволожує.
  • Відмінно бореться з лущеннями та слідами обвітрювання.
  • Не забиває пори, не провокує активної роботи сальних залоз, є абсолютно комфортним у використанні.

🔹 Висновок: крем також мені сподобався, лежить в аптечці та іноді дуже сильно рятує, на постійній основі його не використовую). Проте, працює так само як і Боро Плюс (фіолетовий), який коштує дешевше).

На цьому все, дякую за увагу💕