О'L

Несподіванка від Mermade

Несподіванка від Mermade

Почну з того, що на жаль, моє знайомство з брендом почалось не дуже вдало (

Перші придбані мною продукти залишили доволі негативне враження: два бальзами для губ (які були придбані вже доволі давно) виявились доволі рідкими, а дезодорант з пробіотиком з часом витік та й загалом залишив неприємний осад https://club.makeup.com.ua/post/14946/

Згодом, прочитавши купу позитивних відгуків в інтернеті та інформацію про те, що формули та пакування були оновлені, я вирішила дати бренду ще один шанс та придбала блиск для губ.

...ним мені не довелося скористатися, оскільки в нього виявися бракований аплікатор (

Тож, як вже мабуть всі зрозуміли, бажання спробувати та придбати щось ще від Mermade в мене зникло.

Проте, мої зауваження щодо блисків та їх пакування були помічені представниками бренда в коментарях. Після чого мені була надіслана оновлена формула блиска в оновленому пакуванні.

Для мене це було неочікувано.

Але, щиро зізнаюсь, що такі речі дійсно підвищують лояльність до бренду. Крім цього, були прийняті на розгляд мої зауваження, щодо складу деяких продуктів, пакування та стабільності. Тож, можливість діалогу та зворотній зв'язок це для мене також не аби який плюс.

Блиск прийшов у доволі приємній подарунковій коробочці і з картою дня.

Дизайн, звісно ж, як завжди доволі милий.

Пакування дійсно стало більш якісне, а сама туба вже є запаяною, що запобігає витіканню продукта.

Щодо самого блиску, то поки не буду робити будь-яких висновків, оскільки спочатку хочу ним трохи покористуватись, аби моє враження було вже обґрунтованим та остаточним.

У будь-якому випадку, все рівно щиро вдячна за таку приємну несподіванку!

Несподіванка від Mermade
Несподіванка від Mermade