the age of aquarius

Порожні баночки #3

Порожні баночки #3

Прості викидушки без викрутасів та особливих ноу-хау, але є один продукт, який дуже запав в душу і один, який дуууже не запав 😅

1. Молочко для тіла Balea.

Господи, нарешті ж воно закінчилось! Воно дуже липке і прям в'язке, складно намащувати. Так, здається, що шкіра добре зволожена и гладенька, наче вкрита воском. Але воно взагалі не поглинається, взагалі! Ото все просто витирається об постіль вночі. Вдень навіть не думайте наносити. Не зможете ногу на ногу закинути, буде зісковзувати 😂

2. L'Oreal Paris Elseve Dream Long, відновлюючий шампунь для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією.

3. L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump, бальзам-філер з гіалуроновою кислотою.

Це я перебивалась косметикою Elseve бо мені набридло викидати гроші на більш дорогі засоби без особливого результату. Встигла спробувати три лінійки (дві вищевказані + Розкіш Олій). Спробувала, зекономила і наразі повертаюсь до пошуків, бо треба лікувати випадіння волосся (із Elseve ніяк не пов'язане 😅).

Наче нормальні засоби для волосся без особливих проблем. Запахи та асортимент кайф, очі розбігаються.

4. Biotrade Keratolin Foot, відлущуючий крем для ніг з 25% сечовини.

5. Uriage Keratosane 30, гель-крем для тіла.

Мої завсідники, засоби із сечовиною. Саме ці два придбала вперше. Biotrade зовсім ніяк не вразив (і це вже не вперше, ну його). Липкий і неприємний; здається, наче з якимось дешевим ментоловим ароматом. А от в Uriage, при тому, що % сечовини пристойний, текстура чарівна. Все ж таки це гель-крем. Легка, не липка, добре поглинається і шкіра відчувається шовковистою. Але маленький тюбик, вистачило ненадовго. Недостатньо для того, щоб побачити довготривалі результати із моїм гіперкератозом на плечах. Зараз дозамовила, буду користуватись більш стабільно.

6. Paula's Choice, відлущувальний гель із 8% гліколевою кислотою.

В мене була мініатюрка, але її вистачило місяці на два точно. За умови використання через день (на упаковці рекомендують користуватись кожного дня). І ось тут я із стовідсотковою впевненістю кажу, що продукт чудовий. Я швидко помітила, що в мене стало мінімум підшкірних комедонів, поверхня більш гладенька. В цілому, гліколева кислота - добра альтернатива саліциловій, якщо ваша шкіра не жирна. Однозначно буду брати ще.

7. CeraVe, активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя.

Також мініатюрка, отримала в подарунок. Ну вона зовсім крихітна, тому звісно все, що я змогла затестити, це те, що засіб дійсно підходить для чутливої шкіри. Ніякого дискомфорту, не сушить, не дивлячись на те, що це "для жирної шкіри."