Needly pH Balancing Essence Lotion
Розкіш для сухої та зневодненої шкіри
Мені в цілому два пробника було достатньо для детального ознайомлення з лосьйоном - користувалась майже тиждень.
Консистенція у засобу кремова, причому настільки, що влітку я б із задоволенням взяла його собі саме в якості крему.
Аромат - властивий цій лінійці, трошки хвойний. Мені не подобається, але це дрібниці.
Обʼєм в повнорозмірі - добротні 150 мл, яких вистачить на півроку активного користування точно, бо засіб економічний.
Склад - ну тут, як завжди, ідеально.
Зволожувачі (гліцерин - компонент НЗФ; пантенол, пальмітинова кислота), купа корисностей (у вигляді ніацинаміду на початку списку; екстракт зеленого чаю, екстракт розмарину, екстракт хаутюнії - протизапальні властивості, мінімальна робота з себорегуляцією ; екстракт альбатрелусу, фільтрат сахароміцетів - робота з мікробіомом; аденозин, центела азіатська, екстракт какао, екстракт полину - заспокоєння, відновлення).
Що я відчула на шкірі
Засіб швидко забирає реактивність чутливої та зневодненої шкіри, наповнює її вологою. На жаль, протягом дня я відчувала все ж таки сухість - але це ок, зважаючи на те, що я на лікуванні і жоден засіб не дає мені 100% відновлення.
Макіяж прекрасно лягав на цей лосьйон; в поєднанні з рН balancing rich cream це просто ВАУ ефект зволоження, розгладження і відновлення. Мені захотілося мати повнорозмір даної баночки, тому що вона прекрасно працює зі шкірою. Я однозначно рекомендую засіб до спроби, адже він універсальний та підійде будь-якому типу шкіри - від сухої до жирної.
Дякую за увагу 🫶🏻
Коментарі (0)