Caffeine Solution 5% + EGCG від The Ordinary
Жоден синець під очима не постраждав😂
Почну з того, що я не вірю в косметику, яка кардинально може вплинути на вікові зміни чи анатомічні особливості. Глибоки зморшки, синці, брак підкішрно-жирової тканини - такі питання може вирішити тільки медицина/косметологія. Особливо це стосується зони навколо очей. Та зволоження чи мінімальне зняття набряків під силу косметичним засобам. Саме для цього я закинула в кошик кофеїнову сироватку від The Ordinary. Поважаю цей бренд, він ніколи мене не розчаровував і подумалось, що моїм чутливим очам подарунок сподобається.
Від виробника:
- Caffeine Solution 5% + EGCG – це сироватка на водній основі, яка зменшує набряки та темні кола навколо очей. Формула працює за рахунок поєднання високої концентрації кофеїну з високоочищеним галлатілглюкозидом епігалокатехіну (EGCG).
Склад
Aqua (Water), Caffeine, Maltodextrin, Glycerin, Propanediol, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Hyaluronic Acid, Oxidized Glutathione, Melanin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan gum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Propyl Gallate, Dimethyl Isosorbide, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol
- Як бачимо на фото, склад цілком безпечний, як і у всіх продуктах бренду.
Після місяця використання
Стан моєї шкіри у цій зоні не змінився. Зауважу, що сироватку потрібно закривати кремом. Якщо цього не зробити, Caffeine Solution просто висушить вщент і без того делікатну зону. Ба більше, залишить після висихання неприємні білі плями. Я закривала поживним кремом, але змін не помітила. Тож просто використовую кофеїн під настрій (не викидати ж).
Можливо, молодим і непримхливим засіб підійде. Але на офіційному сайті більшість відгуків співпадають із моїми враженнями. Тож від мене продукт отримує 0/10.
Якщо ваша оцінка вища чи ви маєте лайфхаки використання - діліться враженнями, із задоволенням почитаю.
Коментарі (0)