Strange Love

Кольорові олівці O’BAYS: Такі чудові, проте з браком стійкості

Кольорові олівці O’BAYS: Такі чудові, проте з браком стійкості

O’BAYS Color Eye Liner - це мегам'які (я б навіть сказала масляні) олівчики. Текстура дозволяє наносити їх доволі товстим шаром або ж навпаки - розтягувати по шкірі пензлем чи пальчиком. Ці олівці відрізняються від гелевих тим, що не схоплюються на шкірі так сильно, а залишаються мобільними ще певний період часу.

На слизову лягають слабо, проте рівномірно. Стійкість на слизовій приблизно однієї години.


Тепер давайте позберемо кожен відтінок окремо, адже властивості у них різні (на свотчі потрапив губний олівець O’BAYS у відтінку 05, ігноруйте цього героя моїх наступних відгуків)


⚫O’BAYS Color Eye Liner 03 - це моя нова любов, просто неймовірний відтінок, ідеальний блакитний. Проте, як на зло, найменш стійкий з усіх. За 3 години від нього залишається лише легка тінь небесного кольору. Проте я буду використовувати його і надалі, бо закохалася в відтінок.


⚫O’BAYS Color Eye Liner 11 - неоново-рожевий. Дуже яскравий та крутий. Пігментація на висоті, стійкість набагато краща, ніж у 03. Залишає на шкірі стейт навіть після змивання міцелярною водою.


⚫O’BAYS Color Eye Liner 12 - настійкіший з трьох! Було важко змити його навіть тертям. Ядовита фукція. Мені важко уявити макіяж з цим відтінком на собі, але потрібно виходити з зони комфорту та експериментувати. Думаю, стрілочка такого відтінку виглядатиме дуже круто.


Кольорові олівці O’BAYS: Такі чудові, проте з браком стійкості
Кольорові олівці O’BAYS: Такі чудові, проте з браком стійкості

На очах - лаконічний 03 відтінок. Погляньте, як красиво він виглядає навіть в дуеті з тушшю.

Олівці мені сподобалися своїми відтінками та пігментацією. Проте їм би не було ціни, якби вони були гелевими та схоплюватися на шкірі сильніше. І якщо 11 та 12 відтінки залишають хоча б стейн, то мій фаворит 03 виявився абсолютно нестійким та "повзучим".