Marinka🌈Rainbow

Українська ніша

Українська ніша

💙

Всім привіт ! ❤️

З українським брендом нішевої парфумерії Landor я знайома ще з 2020 року. Пам'ятаю коли вперше побачила на сайті Makeup,то одразу ж замовила багато пробників і одну мініатюру ,що тепер живе на моїй поличці постійно і рука до якої тягнеться в період холодів, снігу та зимових свят. Це Moon away for her.

Landor це доволі молодий бренд, родом з Харкова,заснований в 2017 році парфумером Михайлом Ландау. Вони виготовляють авторські композиції з натуральних компонентів , асортимент постійно зростає і кожного року з'являються нові колекції. Але такі аромати як Moon away for her є бестселером , і доречі на цей аромат я зустрічала більше всього відгуків та оглядів.

💙 Характеристика аромату

Moon away for her - це східний пряний жіночий аромат.

💙Піраміда аромату

Початкові ноти: Кардамон, кориця

Ноти серця : Тютюн, Ваніль , Гвоздика ,Вишня, Мигдаль, Пачулі

Базові ноти: Боби Тонка, Какао, Ладан, Сандал, Чорнослив

Сприйняття ароматів це сугубо індивідуально ,тому перечитав піраміду я дуже здивувалась тому що є такі ноти як какао, ладан, мигдаль я зовсім їх не відчуваю.Для мене це дуже пряний аромат. Перше розпилення і в голові малюється картина теплої країни десь на далекому Сході, ти знаходишся біля лавок зі спеціями які нагрілись на сонці , і звідкись доноситься солодкий дим вишневого кальяну . І от спочатку такі спеції як кардамон та гвоздика сильно б'ють в ніс , настільки сильно що лоскочуть , заполоняють собою весь простір. Але на щастя триває це недовго , ваніль та тютюн пом'якшують звучання ,роблять його менш спецієвим та все ж таким потужним. Відголоски вишні трансформуються в гірку вишневу кісточку. І ось коли вже аромат розкривається , сідає ближче до тіла , я відчуваю глінтвейн) Раніше з настанням холодів я часто варила глінтвейн, тому такі спеції як гвоздика ,кориця та кардамон міцно закарбувались і заякорились саме з цим напоєм. Далі на протязі свого звучання аромат лишається незмінним. І чим довше він "живе" на шкірі, речах,волоссі ,тим м'якішим , затишнішим стає. Спеції дарують зігріваючий ефект, тому я вважаю що ідеальний час для парфуму - це глибока осінь та зима.

Багато хто порівнює аромат Moon away for her з Tobacco Vanille Tom Ford. З Том Форд я не знайома, тому не можу порівняти. Але моя сестра обожнює Tease me cherry, який ну дууже схожий на відомий Lost Cherry того самого Tom Ford. Звісно я не можу сказати що ці аромати копія Том Форда , та вони близькі за звучанням і можуть стати бюджетною заміною, якщо аромат звісно ж сподобається.

Аромат Moon away for her представлений в форматах пробника 1 мл, пробника с розпилювачем на 3 мл, мініатюрі 9 мл, а також є флакони на 35 та 100 мл. Зручно що є пробники, та мініатюрки - тревел. Можна спробувати аромат в найменшому обсязі і не жалкувати якщо раптом не підійде. Також Makeup раніше часто додавали пробники в подарунок до замовлення,але чомусь вони мені ні разу не траплялись, купувала все сама )

Зараз в мене є ще один зимовий фаворит від Landor - Choko milk. Також дуже смачний і теплий аромат. Але там вже про ванільні булочки та шоколадне печиво Орео )

Дякую за увагу 🤗

💙