Найкращі бюджетні олівці для губ. Lamel gel liner
В мене з‘явився ще один відтінок олівчика від Lamel, останній раз писала про 412, тепер вирішила спробувати 414 і скажу, що вони такі схожі між собою, тільки 412 має легку червону нотку, 414 чистий коричневий.
Я би могла бути амбасадором цього олівчика, адже зібрала цілу колекцію, але нажаль все придбала за свій рахунок😂
За що вони мені подобаються?
- Відмінна пігментація і насиченість кольору.
- Нереально м'який і піддатливий.
- Стійкість чудова, я люблю робити ним контур, адже від блиску чи жирної помади він не розмажеться.
- Велика наявність нюдових відтінків, багато хто жаліється на цегляні кольори, але під блиск чи для ефекту омбре вони чудово підходять, тут кожному своє.
- Деякі олівчики настільки жирні, що можуть ламатись, така проблема в мене інколи з новим відтінком.
- Вони відносно швидко закінчуються, але за свою ціну можна купляти знову і знову.)
Колись користуючись переважно люксовою косметикою в мене завжди були гелеві олівчики від Ламель для губ і очей, на мою думку вони нічим не уступають крутим брендам, інколи навіть переважають в плані якості і звичайно доступності (так, я це сказала)
Я купляла переважно за 70-80 грн, зараз є відтінки по 50 грн, еххх...
Коментарі (0)