Anna_feerie

Як швидко змити туш Maybelline Sky High?)

Як швидко змити туш Maybelline Sky High?)

В своєму дописі про цю легендарну туш (https://club.makeup.com.ua/post/22316/) я зазначила, що вона дуже стійка, не тече, не обсипається та навіть витримує сльози. Але! При цьому доволі важко змивається.

І цей момент найчастіше засмучує дівчат, судячи з відгуків та коментарів на сайті. Але наша спільнота чарівна і тут можна вирішити будь-яку проблему:

Як швидко змити туш Maybelline Sky High?)

Я спочатку дуже здивувалася, адже термо-туші давно є мейнстрімом і виробники зазначають цю особливість формули ВЕЛИЧЕЗНИМИ БУКВАМИ😁😁😁. А тут - жодної згадки, чому? Чесно, не знаю, адже насправді така особливість - це фішка, а не баг😍.

Тож, я спробувала пораду Оленки і знаєте що?) Ні, в мене не вийшло акуратно зняти туш "панчохами", як це показала у своєму відео наша красуня M A X I M O V A у відгуку на туш Глембі 😁. Але! За допомогою теплої води та ватного диску я без сліда змила Sky High за лічені секунди!)))

Тому хочу ще раз подякувати Strange Love та вберегти дівчат від розчарування тушшю. Sky High дійсно класна, дайте їй час після відкриття, щоб формула показала себе у всій красі!) Тоді ви отримаєте ефект накладних вій та чудову стійкість (а демакіяж теплою водою - це ще один її плюс 🤗.