Вирішення багатьох проблем шкіри в одному засобі від Elenis
Купувала, купую і буду купувати
Спойлер: відразу зауважу, усі косметичні продукти ТМ Elenis я купувала сама. Жоден продукт не відправлявся на умовах бартеру. Напишу про це відразу, адже багато з вас знає, що я поважаю цей бренд, часто пишу про нього і може скластися враження, що співпрацюю з відділом піару. До речі, зазаначу, у цього бренду немає реклами. Вони вкладають бюджет у розробку нових продуктів замість розкрутки на інтернет-платформах.
Ну, тепер поговоримо про тонік Elenis Primula Cleansing Tonic, який я купую вже третій рік підряд. Користуюся ним виключно у прохолодну пору року, адже він з кислотами, але SPF ніхто ж не відміняв, якщо що, ви ж пам'ятаєте. Навіть не можу сказати який у мене флакон по рахунку, адже часто купую на знижках одразу по кілька продуктів "про запас".
Зовнішній вигляд
Оформлення стандартне - звичайний пластиковий, білий флакон, як у багатьох пакуваннях інших украінських виробників. Іноді дивуюся, невже не можна підібрати для деяких брендів щось індивідуальніше? Але то не мені вирішувати.
На лицьовій стороні є інформація з назвою тоніка, складом, об'ємом та виробником - це немаловажливий для мене фактор, оскільки деякі замовники Private Label приховують місцерозміщення потужностей виробництва і це наштовхує на думку, що насправді ми іноді платимо за "пустишку", яку розливають у тару з шаблонними рекламними обіцянками. Тут все good.
Але є мінус!
Формат тоніка оснащений помповим дозатором, в горизонтальному положенні він протікає, тому брати його кудись із собою не рекомендую.
Аромат та колір
Косметична віддушка приємна, не інтенсивна. Відчутна в момент перенесення на обличчя, потім зникає.
Тонік не має жовтий колір, без каламутності, перламутру, дрібного шиммера, чистий.
Склад
Thermal water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Centaurea cyanus Extract, Glycerin, Lactic acid, Panthenol, Urea, Echinacea purpura extract, Serine, Algin, Sodium Lactate, Arginine, Valine, Lysine, Parfum
Як бачимо, цілком безпечний. От тільки незрозуміла концентрація активних речовин, але, згідно законодавства, виробник не зобов'язаний це розписувати на флаконі.
Відчуття
Економно розподіляється на спонжі. Не відчувається густина, в'язкостість, як у подібних кислотних продуктів по типу Holy Land, ненависна липкість та плівка. Легкий, але дуже добре підтягує за собою водну консистенцію, залишаючи на шкірі вологий фініш, який шкіра поглинає його відразу. Не пече, не викликає алергію, хоча маю чутливу шкіру. Думаю, тут ідеально підібрали відсоткове співвідношення кислотних компонентів.
Ви не побачите результат одразу. Звісно, кислотним тоніком потрібно користуватися якийсь час, але, повірте, через 1-2 тижні постійного використання, результат помітний.
Результат від застосування
✔️Проходять мілкі висипання
✔️Трохи звужуються пори
✔️Шкіра стає відшліфованою, згладжується рельєф, вирівнює загальний тон шкіри
✔️У властивостях тоніка присутній відлущуючий ефект
✔️Відразу після нанесення відчувається дуже гарна свіжість на шкірі, вона ніби дихає
✔️Стирає дрібне ластовиння, якщо ви - леопард
Загалом, відчуття ніби стару шкіру з себе скинула.
Так що, якщо ви шукаєте для себе якийсь робочий кислотний тонік не за всі гроші світу, рекомендую придивитися до цієі лінійки Primula від украінського бренду Elenis 👍
Якщо цікаві інші продукти бренду Elenis:
◻️ Лінія доглядовоі косметики для обличчя Meso-defense neodermal:
https://club.makeup.com.ua/post/17615/
◻️ Мус для вмивання з кислотами:
https://club.makeup.com.ua/post/10918/
◻️ Зволожуючий крем для тіла з ефектом ліфтингу:
https://club.makeup.com.ua/post/20949/
🇺🇦 Якісна косметика може бути доступною та украінською 😉
Коментарі (0)