Alyona Fedyk

Мої б’юті-улюбленці від брендів з рейтингу від зірочок MC

Мої б’юті-улюбленці від брендів з рейтингу від зірочок MC
  • 3 місце розділили бюджетний бренд Eveline Cosmetics і люксовий – Lancome. Вони набрали 5,1% ваших голосів.

Обіцяю виправити ситуацію… Я не можу пригадати нічого з косметики Eveline в своїй косметичці. А от з Lancome мала щастя бути знайомою тривалий період. Особлива любов свого часу в мене склалась з тушшю Hypnose, але з появою The Saem я, звісно, поринула з головою в новий роман) А ще я дуже поважаю Lancome за їхню доглядову серію. Ось тут я писала про розкішну сироватку: https://club.makeup.com.ua/post/716/.

  • 2 місце (12,8%) ви присвоїли NYX та Lamel – брендам, що обожнюють творці яскравих макіяжів.

Я хоч і не творець яскравих мейків, але ці бренди знаю дуже добре. Справді одні з кращих у сегменті декоративної косметики, бо тут поєднано все: стійкість, оригінальність відтінків, приємність текстур і, звичайно, нереально великий вибір засобів для будь-яких б’юті-потреб.

NYX. Обожнюю олівці для губ! Про улюблені відтінки писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/907/. А ще в мене є дуже класна сяйлива пудра, яку я все ж волію назвати бронзатором. Розкажу трішки більше:)

NYX Professional Makeup Born To Glow Illuminating Powder дуже пігментована. Вона залишає сяйливий фініш, схожий до вологого. Це крута альтернатива хайлайтеру для обличчя і тіла, особливо на літній період. Просто обережно, аби не переборщити, наношу цей засіб великим пухнастим пензлем, і сяю, як ота зіронька)) Мій відтінок – Desert Night. Ті, хто любить сяйливу шкіру, точно оцінять.

Lamel. З цим брендом почала знайомство після прочитання величезної кількості ваших дописів. Ну як тут не довіритись, якщо авторки – такі яскраві, стильні та привабливі?) Звісно, моя дівоча цікавість переважила. Косметичка знову почала набирати вагу) Тепер тут з’явилось багато засобів від Lamel, але я хочу зробити акцент саме на консилерах, які тепер будуть зі мною завжди. Різна колекція, але однакова якість, яка властива бренду. Тож…

Середня текстура, але в порівнянні з моїм другим фаворитом, про який розповім далі, – він значно легший. В мене відтінок 402, який не підійде дівчаткам з дуже світлою шкірою. Але підтон максимально натуральний. Думаю, що цю крихітку я притримаю до весни-літа, бо мої синці, які посилюються взимку, йому не дуже вдається впоратись. Проте рівень перекриття – все-одно непоганий. Якщо маскувати незначні почервоніння, прищики та пігментні плями, то він дуже навіть заслуговує похвали)) А ще цей засіб зачаровує дизайном: на рукоятці є додатковий спонж зі скошеним кінчиком, яким дійсно дуже зручно тушувати засіб, особливо якщо його трішки змочити.

Формула теж має плюси: вона містить олію каріте та вітамін Е. Від мене 10 плюсиків! Рекомендую!

Після моєї Лореалівської любові (https://club.makeup.com.ua/post/843/), яка все ж трішки зіпсувалась, як я підозрюю, зі зміною формули, я вже й не сподівалась знайти щось настільки ж ефективне. Дівчатка, дякую, що направили мене в потрібне русло і змусили придивитись до бренду Lamel. Консилер 3-в-1 підкорив моє серденько надовго.

Чого ж 3-в-1?

  • корекція
  • зволоження
  • маскування

Він абсолютно не скочується і не забивається, хоча й має доволі щільну текстуру. Які там синці під очима? Вони просто зникають, а обличчя стає свіжим. Як сказали мої подруги: “Ти наче й не прокидаєшся з першими півнями, а спиш досхочу, бо вигляд дуже відпочивший”.

Мій відтінок “свіжості” – 401. Він здається трішки засвітлим після нанесення, але з часом адаптовується під тон. Дайте йому час “звикнути” до вашої шкіри, і ви побачите класний результат.

  • 1 місцеMaybelline New York. За нього проголосувало 23,1% дівчат, що брали участь у опитуванні.

Ну звісно… Звісно, я погоджуюсь) Це завжди про впевненість в тому, що твій макіяж тебе не підведе. Maybelline теж став для мене альтернативою люксу. Тут мова про мікроолівці для брів, які замінили мені Dior. Знали б ви, скільки років я купувала ці дорогі засоби, бо була впевнена, що жоден бренд не створив нічого кращого. Ні, я продовжую палко любити Dior, але олівці для брів тепер – тільки Maybelline. В цьому “луксі” я показала свій улюблений відтінок: https://club.makeup.com.ua/looks/17332/.

А ще нагадаю про свій ідеальний нюд для губ – https://club.makeup.com.ua/post/1364/. Maybelline New York Color Sensational у відтінку 725 – це справжня любов. Можу користуватись ним щодня. А якщо поєднувати з вечірнім смокі, то це ще красивіше:)

Але якби я створювала свій рейтинг брендів, то однозначно внесла б туди Kiko Milano, бо все таки він і є лідером в моїй косметичці:)

Крихітки, дякую за ідею написати допис, як продовження актуальної теми. Дякую за рейтинг і мотивацію знайомитись з новими брендами.