Alyona Fedyk

Lancôme Absolue The Serum – красивий догляд за шкірою

Lancôme Absolue The Serum – красивий догляд за шкірою

І знову ремарка: в мене доволі капризна, схильна до акне шкіра, і лакшері-догляд не завжди йде мені на користь. Але я все намагаюсь змусити свою шкіру полюбити ну хоча б щось з елітної косметики, і тут, здається, вона мене почула😊

За всі тижні використання сироватки Lancôme я ні разу не зіткнулась з проблемами, які виникають навіть з моїм спеціалізованим доглядом, перевіреним роками і одобреним дерматологом. Що ж, чи є це приводом рекомендувати засіб? Не зовсім, але це величезний плюс. Все ж основна функція сироватки – омолодити, зволожити та придати сяяння.

Lancôme Absolue The Serum – красивий догляд за шкірою
Lancôme Absolue The Serum – красивий догляд за шкірою

Я люблю історії створення формул, бо ж завжди цікаво дізнатись, що спонукало бренд розробити якусь конкретну лінійку засобів та чому вона така унікальна. Престиж-серія Absolue створена спеціалістами Lancôme, які надихнулись дослідженнями Longevity Science. Якщо коротко, то наука спеціалізується на вивченні сучасних способів продовження тривалості життя, а ось Lancôme підхопили цю ініціативу, але змінили вектор досліджень на розробку формули для довготривалої молодості шкіри. Так і з’явилась серія Absolue. Якщо вірити інформації з офіційних джерел, на її створення спеціалістам знадобилось цілих 10 років активної роботи, бо вона поєднувала пошук компонентів і вивчення усіх процесів старіння шкіри та способів прискорити її оновлення.

Ну яка ж люкс-формула без патенту? За що такі гроші? Absolue Perpetual Rose™ – це суміш екстрактів троянд, які були вирощені на плато Валансоль, що знаходиться на півдні Франції. Вид Grand Rose унікальний тим, що цвіте не двічі в рік, як інші троянди, а кожного сезону року. Гібридні троянди збирають на світанку та перетворюють у екстракт екологічним методом з мінімальною кількістю біовідходів.

Окрім цього, у складі є вже знайомі всім компоненти:

  • вітамін Е;
  • проксилан;
  • делікатний відлущувальний комплекс кислот.

Всі ці складники працюють на відновлення пружності та молодості шкіри, повернення їй сяйливого вигляду та захист від впливу навколишнього середовища.

❗️Ледь не забула: формула не містить парабенів, фталатів, мінеральних олій та сульфатів.

Ніяких чітких вікових рекомендацій. Можна використовувати з 18 років з нерівними текстурою та тоном шкіри, тьмяністю та втратою еластичності. Особисто мої очікування – це покращення відтінку шкіри та боротьба з віковими змінами. Поки що справляється😅

Мій термін використання сироватки на сьогодні – три тижні. Звісно, за цей час прибрати мімічні зморшки або позбутись нерівності тону не можливо, але результат є, і він доволі помітний. Шкіра виглядає доглянутою, більш зволоженою та пружною. За рахунок рожевих перламутрових частинок на шкірі лишається ледь помітне мерехтіння.

Виробник обіцяє, що шкіра миттєво стає на 50,5% більш зволоженою, на 26% – пружною та на 47% покращується тонус. За результатами досліджень з часом сироватка робить шкіру сяйливою та гладкою. Мій особистий вердикт: зволоженість +70%, тонізування +67%, підвищення пружності +20%😄

А якщо серйозно, то я просто в загальному оцінюю стан шкіри, і можу з упевненістю сказати, що її вранішній вигляд мене більше ніж влаштовує. Свіжа, сяюча, гладенька та еластична – чого ще можна бажати?

Легка, але трішки щільніша, ніж у звичних сироватках. Колір – ніжно-молочний з делікатним рожевим перламутром. Вбирається концентрат за лічені секунди, але величезний плюс у тому, що достатньо зовсім трішки засобу, аби нанести на все обличчя. Дещо слизька текстура дозволяє розподілити сироватку по шкірі максимально рівномірно. Я наношу три краплі засобу та розтираю як крем, а опісля – роблю легкий масаж пальчиками. На шкірі лишається зовсім не дратуюча, трішки липка плівка. Сироватку потрібно “закривати” кремом. Я не купувала додатковий крем з цієї серії і скажу чесно, ніякого дисонансу не виникло.

Запах неймовірний. Люксова косметика доволі часто виконує роль засобу для ароматерапії🥰 Сироватка пахне квітковою сумішшю з трав’яними та цитрусовими нотами. Можна релаксувати ще на етапі нанесення.

Сироватка в змінній колбі фіксується у багаторазову пляшку із 40% переробленого скла. Це дозволяє значно зменшити використання пластику. До речі, еко-філософія просліджується і в створенні формули (про це я писала вище). Отож, капсулу можна замінити, а скляний флакон залишається з вами надалі. Змінні блоки можна придбати окремо, а фіксуються вони у флакон дуже просто: помістити та прокрутити до характерного клацання. Основний флакон виглядає дуже масивним, хоча сама колба з сироваткою має всього 30 мл об’єму. Естетичне задоволення, зрештою, все у стилі Lancôme.