Darina🦉

Demoskin

Demoskin

Всім привіт!!!🤗

Сьогодні хочу продовжити огляд на продукцію Demoskin.

Чому саме продовжи, про мило 3 в 1 ,я вже робила допис, кому цікаво почитайте, дієвий засіб ❤️ https://club.makeup.com.ua/post/23389/ , а от з лосьйоном та гелем, треба було ще часу, щоб розібратися.

Тож почнемо з лосьйону для обличчя та повік Demoskin.

Лосьйон призначений для догляду за шкірою, ураженою висипом бактеріального або паразитарного походження. Надає антибактеріальну та протизапальну дію, очищає пори шкіри обличчя й повік.

Рекомендовано застосовувати для щоденної гігієни обличчя та повік проти демодекозу й акне.

Октопірокс надає потужний протигрибковий та антибактеріальний вплив, що нормалізує стан клітин епідермісу шкіри та життєдіяльності їхнього циклу розвитку, захищає шкіру від накопичення токсичних речовин. Ця речовина діє не тільки на бактерії, але також на цвіль і грибки. Антибактеріальний ефект підсилює зміст у милі 3 в 1 Demoskin - цитрат срібла.

D - пантенол стимулює регенерацію шкіри, зволожує і пом'якшує пошкоджену шкіру, сприяє загоєнню шкіри без рубців і пігментації.

Алантоїн - активно бореться з подразненням, а також покращує захисні шкірні функції.

Гліколева кислота - це фруктова кислота, вироблена з цукрової тростини, широко використовується в косметології, завдяки здатності відлущувати й реструктурувати шкіру.

Характеристики:

1. Категорія: Лікувальна косметика, Засоби від демодекозу та акне.

2. Вид : Лосьйон.

3. Об'єм: 150 мл.

4. Призначення: Антибактеріальний.

Має світло коричневий колір, рідкий, запах трав та ліків ( як і мила, не дуже приємний). У поєднанні з милом, дав мені гарний ефект, покращився колір обличчя, набагато менше висипань, обличчя не блистить протягом дня ( від кожного жиру), сталі менші рубці від акне. Висновок що лосьон зайшов, як мило🤗.

Demoskin

Насамперед він бореться з вуграми і комедонами, забезпечує водночас активний протизапальний та відновлювальний вплив. Стимулює загоєння пошкоджених ділянок і дрібних рубців.

Особливості гелю :

1. формула на основі октопіроксу - потужний протигрибковий компонент;

2. сильний антимікробний ефект;

3. містить саліцилову кислоту, протизапальна дія;

4. перешкоджає накопиченню токсичних речовин;

5. зменшує кількість і вираженість чорних точок;

6. контролює вироблення себуму, звужуючи пори;

7. стимулює відлущування відмерлих частинок шкірного покриву.

Має теж світло коричневий колір, такий саме запах. Об'єм 50 мл. Єдине що не сподобалося, це те що він не поглинається шкірою, залишає плівку. Використовую тільки на ніч, вдень якщо знаходжусь вдома ( під макіяж він ніяк не підходить). Доволі густий гель, але всі засоби доволі єкономічні, і дуже бюджетні, а головне для мене виявилися дієвими!❤️

Тож в цілому я дуже задоволена цією серією засобів від Demoskin, шкіра після майже 4 місяців використання сказала "Дякую"🤗!!!