Ya Yana

Тепла базова палетка

Тепла базова палетка
Тепла базова палетка

Я дізналася про палетку на святкуванні дня народження Makeup Club і вирішила, що треба знайомитися.

Тут 6 відтінків і я не можу сказати, що вони працюють по-різному, тому описуватиму окремо виключно за фінішем.

Передумови: базу я не використовувала, ніколи нею не користуюся. Підложкою слугував улюблений тональний крем.

Матові тіні мене приємно вразили. Я звикла, що з тінями треба погратися, думала на розтушовку піде багато зусиль, але ж ні. Ніяких плям не було помічено, наносилися дуже рівномірно. Пігментацію намагалась продемонструвати на свотчах. На повіках доводилося нашаровувати тіні, бо я хотіла вижати з кольору максимум, але для повсякденного макіяжу можна задовольнитися 1-2 шарами.

Тепла базова палетка

Тіні з шимером. Тут пігментація набагато сильніша, що часто буває з блискітками. Наносити краще пальчиками. Розтушовуються дуже добре. Можна помітити, що в складці вони з часом трошки меркнуть, але не скочуються, в той час, як матові сидять там надійно.

Окреме слово хочу сказати про світлий відтінок. Він не жовтить шкіру, як це часто буває з ними, він робить розтушовку плавною, розмиваючи кордони форми, яку ми створюємо більш насиченими кольорами.

Що по стійкості? Не помітила, щоб тіні з часом тьмяніли, в складку не забилися. Але, нагадую, що в мене суха шкіра, а зараз ДУЖЕ суха, можливо це повпливало.

Пилять? Шимерні взагалі ні, а матові зовсім трошки, при усіх шарах, що я наносила, на моїх щоках не виникло рудих плям, тож зробити макіяж очей так, щоб потім не підправляти тон, цілком може вийти.

Сподобалось те, що кольори дійсно різні і це допомагає створити цікаві градієнти. В мне були палетки, де всі кольори, це один і той самий, але різної інтенсивності, тому я обережна до подібних палеток, але ця змогла догодити.

Палетка точно підійде тим, хто ще обережнічає із кольорами, або тільки починає вводити тіні в свій мейк, адже пігментація тут дозволяє регулювати насиченість та глибину.

Ловіть мейк з цією палеткою. Я не використовувала коричневі відтінки, лише ті, що ближчі до червоного та помаранчевого. Моя руда душа не змогла лишити їх у спокої.