AI Rehab Fruit і AI Rehab Green Tea
Олійні парфуми AI Rehab. Моє знайомство
Це перші мої олійні парфуми. Читаючи багато різних відгуків про олійні парфуми AI Rehab, мені дуже захотілося їх спробувати. Замовила собі два парфуми:
1. AI Rehab Fruit
2. AI Rehab Green Tea
Перший я відкрила Fruit, і відчуття було, що я опинилася на якомусь восточному ринку, де багато прянощів, різноманітних солодких фруктів, різних спецій, все грає яскравими кольорами, дуже багато різних солодких запахів, і яскраво світить сонце ☀️.Мені прям вдарило по голові, я не користуюсь солодкими парфумами, едина моя солодка парфумована вода це Victoria's Secret Bombshell, але вона не така солодка.
Це був прям фруктовий БУМ, може я його багато собі нанесла на зап'ястя, але через дві години, я його ледве відчувала. Чесно кажучи, я ще зрозуміла подобається мені цей аромат, чи ні, будемо продовжувати знайомство 🤗.
Характеристики:
1. Тип аромату : Солодкі, фруктові.
2. Початкова нота: Ананас, банан, виноград, ківі.
3. Нота серця: Зелене яблуко, мандарин, рожевий грейпфрут.
4. Кінцева нота: Білий мускус.
AI Rehab Green Tea
Другий аромат був AI Rehab Green Tea. Тут справа зовсім інша. Після першого, це прям свіжість. Як ковток холодного мохіто в дуже спекотний день. Перше враження після нанесення, це багато лимону та лайму, прям дуже багато🍋, але через деякий час, аромат став дуже лагідний, свіжий, ненасичений. Але теж після декількох годин,я його зовсім не відчувала. Поки цей подобається набагато більше ніж перший. Але теж знайомство треба продовжити.
Перша нота : Зелений чай, Уд, Квіткові ноти.
Нота серця: Лайм, цендра лимона.
Кінцева нота : Зелень, мускус, цедра лимона.
Дуже зручний флакон, ролік який добре катається по шкірі, упаковані в картонній коробці, 6 мл.
Можу сказати що це цікаво, я не пошкодувала що їх придбала.
Будемо знайомитися далі з AI Rehab ❤️
Коментарі (0)