Дарина🦉

Eveline 💙

Eveline 💙
Eveline 💙
Eveline 💙

Для мене ці засоби не нові, але я їх використовую в холодну пору року. Бо для мене ці два засоби від Eveline Cosmetics є фаворитами зволоження.

Крем - маска для обличчя "Екстраживлення" , містить 98% компонентів натурального походження, інтенсивно зволожує й регенерує, миттєво заспокоює подразнення, усуває сухість. Bio гіалуронова кислота чинить сильну зволожувальну дію.

Дія крему спрямована на інтенсивне зволоження упродовж 48 годин, а також крем надає шкірі здоровий вид. Веганська формула. Не треба очікувати від крема якогось ВАУ ефекта, ні, для мене крім зволоження він нічого більше не дає, але з цією задачею він добре справляється. Доволі жирний, але не залишається жирною плівкою на обличчі, має легкий приємний аромат кокосу та мигдалю.

Активні компоненти:

- алое вера;

- центела азійська;

- гіалуронова кислота.

Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Можно використовувати як вдень так і в ночі. Як на мене , такий звичайний, класичний, дієвий засіб за живлення та зволоження шкіри.

Eveline 💙
Eveline 💙
Eveline 💙

Я дуже гарно пам'ятаю як я його собі купи в перший раз, в мене закінчився крем для рук, і я була в АТБ, і вирішила взяти крем для рук там, але там нічого не крім живильного крему для тіла Eveline. Ось так я з ним і познайомилась😂. Крем виявилися гарним засобом для всього тіла, а не тільки для рук.

Головними активними компонентами виступають олія оливи з екстрактом листя оливкового дерева, протеїни шовку з вітамінним комплексом, алантоїн із D - пантенолом. Такий склад дозволяє крему поповнювати нестачу вологи й корисних речовин, знімати подразнення.

Достатньо жирна консистенція, але швидко вбирається, легкий приємний запах, дуже економічний. Такий собі універсальний бюджетний крем для тіла, з метою зволоження в холодну пору року, дуже може бути💙.