Розповідаю про досвід використання кремів Dr. Irena Eris 👌
Трохи прищавий допис)
Всім привіт✌️
Як і обіцяла, розповідаю свій досвід використання кремів:
- Dr. Irena Eris ScientiVist Nutri-Replenishing Renewal Day Cream SPF 20
- Dr. Irena Eris ScientiVist Ultra Revitalising Eye Cream SPF 20
Спочатку не хотіла писати допис про них, тому що була дуже розлючена і допис вийшов би дуже емоційним та негативним🤣. Зараз вже запал негативу пройшов, тож розповідаю без зайвих емоцій👇
🔸 Зовнішній вигляд
Обидва креми прийшли в красивих, дуже естетичних коробочках з однаковим дизайном, оскільки вони з однієї серії.
Усередині кожної коробочки була досить велика інструкція різними мовами.
Самі баночки – розкішні). Вони кольору червоної троянди, виготовлені з міцного скла. Баночки важкі, дуже добре відчуваються у руці.
Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.
Під кришкою є додаткова захисна мембрана із зручним "язичком" для більш комфортного відкриття.
Шийка у обох баночок досить широка, зручна у використанні.
Об'єм крему для обличчя: 50 мл, але виглядає як усі 100).
Об'єм крему під очі: 15 мл.
Витрата кремів економічна, близько тижня я набирала продукт із захисної мембрани)
🔸 Про крем для шкіри навколо очей Dr. Irena Eris
Текстура: крем має текстуру вершкового масла, що підтало. Вона кремова, м'яка, пластична та доволі жирна.
Аромат: не яскраво-виражений, косметичний з легкою фруктовою ноткою, зі шкіри швидко вивітрюється і не викликає ніякого дискомфорту.
У використанні:
- Крем приємно ковзає по шкірі, добре розподіляється.
- У моєму випадку він повністю так не разу і не ввібрався. Він лежить легким, жирним шаром весь час, до вмивання.
- Крем не можна назвати невагомим, він відчувається на шкірі.
🔸 Ефект від використання крему для шкіри навколо очей Dr. Irena Eris
Незважаючи на те, що крем не дуже приємно лежить на шкірі, він мені здався нормальним і навіть дав цілком приємний ефект.
- Він добре пом'якшує та розгладжує шкіру навколо очей.
- Дає цілком пристойне зволоження та живлення.
Це, мабуть, весь ефект, який я помітила від використання цього крему. Користуюся ним інколи і зараз, але вже не щодня, наношу як нічний крем, тому що вдень мене трохи нервує ця жирність.
- Крем ніяк не вплинув на мої темні кола під очима навіть мінімально.
- Візуально я не побачила у погляді жодних змін. Ні тобі свіжості, ні тобі сяйва). Ну хіба що жирне сяйво).
Виснок: крем дає дуже посередній результат і на мою думку зовсім не вартий своїх грошей. Зволожив, пом'якшив, не викликав алергії і на тому спасибі).
🔸 Про крем для обличчя Dr. Irena Eris
Тут вже буде більше тексту, оскільки крем не просто забив пори, але ще й спровокував висипи.
Текстура: кремова, теж схожа на підтавше вершкове масло,, але більш щільне. На дотик крем м'який, пластичний, жирний та трохи олійний.
Аромат: насичений, пудрово-ягідний із легкою кислинкою. Запах відчувається на шкірі протягом 10-15 хвилин, потім повністю вивітрюється і не залишає жодного дискомфорту.
🔸 У використанні
- Я використовувала крем щодня у ранковому догляді.
- Буквально маленької горошинки крему достатньо, щоб нанести на шкіру обличчя та ще однієї горошинки, щоб намастити шию, витрата супер-економічна.
- Не можу сказати, що крем м'яко ковзає по шкірі, його досить не просто розподілити, через щільну текстуру.
- Відразу після нанесення дуже помітно, що крем освітлює шкіру.
- Вбирається він протягом 5 хвилин і шкіра здається неймовірно м'якою, шовковистою. У перше використання я була у захваті.
- А вже за годину, крем починає провокувати активну роботу сальних залоз. На шкірі з'являється дуже жирна плівка, все починає свербіти, в тому числі і шия. Крем перестає комфортно лежати на шкірі, викликає максимальний дискомфорт, таке відчуття, що шкіра задихається.
- Крем дає дуже сильний блиск і жирність, природно, що на нього ніяк не може лягти будь-який макіяж.
🔸 Ефект
Моя шкіра: комбінована, не можу сказати, що дуже проблемна. Єдине – це розширені пори.
Також тут важливо відзначити, що нічого нового в моєму догляді, крім цього крему, не було.
- Вже після першого використання я мала зрозуміти, що крем не з моєї опери. Однак, я чомусь вирішила, що шкірі просто потрібно до нього звикнути і продовжила користуватися ним. Вже на третє використання у мене почали з'являтися самотні підшкірники біля носу, не надала цьому значення, оскільки ношу окуляри та підшкірники на цьому місці – мій стандарт.
- А вже на 5-й день використання я просто прозріла. Моя шкіра всипалася болючими підшкірниками. Вони були скрізь, навіть на шиї, що здивувало мене найбільше, бо я ніколи не мала на шиї прищів.
- Найгірше, що я отримала - це жировик розміром з хорошу квасолину, на переніссі. Спочатку я думала, що це теж підшкірник, але з кожним днем він зростав дедалі більше, при цьому ніяк не реагував на заспокійливі засоби. На дотик був як камінь і дуже сильно болів. Мені пощастило, що вдалося вилікувати його медикаментозно.
- Ну забиті пори та комедони – це вже дрібниці порівняно з тим, про що я написала раніше.
Зараз я вже майже все підлікувала, але залишилися сліди постакне. Як на зло, мій косметолог поїхала до лютого у відпустку, тому дає мені консультації онлайн🤣.
Чи скажу щось про нього позитивне?
Звичайно ж ні. Крем добре пом'якшує і зволожує шкіру, але цей ефект не порівняти з тим, які висипання я від нього отримала.
Загалом моя шкіра після використання цього крему стала жахливою - висипання, чорні крапки, якийсь дивний колір, розширені пори. У дзеркало виглядати було страшно, а це лише 5 днів щоденного використання.
🔸 Що могло спровокувати таку реакцію шкіри.
Тут уже питала у косметолога, проте тут і не треба бути фахівцем, щоби це зрозуміти. Ось кілька очевидних причин, які криються у складі:
- Велика кількість олій у складі. Серед них є і досить важкі олії (ши та арганова олія), які здатні забивати пори та провокувати висипання.
- Синтетичні UV-фільтри. У деяких випадках, особливо при високій концентрації або довготривалому використанні сонцезахисних засобів, може виникнути активна реакція на засвоєння ультрафіолетового випромінювання, що призводить до запалення та подразнення (це вже додала з інтернету, тому що не могла правильно сформулювати, вибачайте))
- Ну і найважливіше - крем не з моєї вікової категорії, як би ви мене не переконували минулого разу в коментарях, що антивіковий засіб 40+ можна використовувати на шкірі 25+). Я вважаю, що не можна, а все тому що такі антивікові креми містять більш важкі та насичені компоненти, які можуть бути занадто інтенсивними для молодої шкіри.
Власне, тому я вже не думаю, що крем поганий (хоча якби ви у мене запитали пару тижнів тому, то відповідь була б іншою🤣). Він може бути і хороший, але явно не для моєї шкіри 28-річної шкіри.
Як і обіцяла, додаю фото наслідків. Фотографувала для мами та косметолога, тому фото дуже домашні, не естетик🤣
Дякую за увагу і дуже сподіваюся, що всі висипання від цього крему залишаться мені, а вам він припаде до душі💕
Коментарі (0)