Alyona Fedyk

Палетка Rich Brown від O’BAYS

Палетка Rich Brown від O’BAYS

Не вся косметика O’BAYS, яку я пробувала, покорила моє серце. Щось перейшло подрузі, щось – сестрі, а щось таки залишилось в моєму арсеналі. Скажімо, бальзам-тінт… Напевно, він нікого не залишив байдужим. Ну а після нього моїм фаворитом стала ця палетка.

Бо тут зібрані всі відтінки, якими я користуюсь. Я обожнюю затіняти рухому повіку коричневими тінями, обожнюю матовий нюд, обожнюю відтінки з легким натяком на бордо. Зізнаюсь, Bright Colour із шісткою яскравих пігментів теж мене покорив, але це трішки не моя стихія:) Проте я знаю дівчат – талановитих, яскравих і сміливих, – які точно б оцінили цей “сет літа”. Не буду тикати пальцем, думаю, всі і так зрозуміли, хто ці зірочки:) Тож, якщо наважитесь, я з нетерпінням чекатиму ваших макіяжів з Bright Colour.

  • Персиковий нюд з ледь видимим відтінком запорошеної троянди. Ідеальний в якості бази, а навіть якщо й моно – це просто вогонь.
  • Коричнево-сіруватий металік. Класика, якщо ви любите щось космічне.
  • Іржавий металік. Можливо не зовсім романтично я назвала цей пігмент, але всі одразу уявили те, що треба:)
  • Цегляний матовий. Дуже осінній, ніжний, навіть стриманий. Але не на всю повіку) Цей відтінок радше служитиме мені акцентним.
  • Матовий рожево-бордовий. Дуже сподобався для затінення повіки, хоча до цього я використовувала лише коричневі відтінки.
  • Теплий тауп в матовій текстурі. Просто лідер в цій гамі:) Я не соромлюсь наносити його на всю повіку, коли хочеться коричневого смокі. Ну і в якості акценту, звісно, використовую його у денному макіяжі.

Для мене це такий собі передвечірній макіяж:) Можна на побачення, або на зустріч з подругами, проте брюнеткам сміливо піде такий навіть в офіс. Але я блондинка, і тут дуже легко переборщити, бо в результаті – привіт, вульгарщина)))

До речі, про “переборщити”. Тіні доволі пігментовані. Я не очікувала цього, і вперше тицьнула надто багато, довелось ретельно розтушовувати і навіть трішки освітлювати отим самим красивим персиковим нюдом. Він трішки пилить, але не критично. Я не використовувала базу, і макіяж все-одно вийшов насиченим.

Стійкість. Чудова. От справді. Якщо брати до уваги ціну, то тут і не очікуєш чогось фантастичного, але з O’BAYS все вийшло дуже навіть непогано. Проходила півдня+цілий вечір, нічого не осипалось і навіть не стало тьмяним. Але в мене не жирні повіки, тому, дівчатка, все ж не дуже довіряйте моїй суб’єктивній думці і краще скористайтесь праймером під тіні.

Дизайн. Ну тут все просто, і все в стилі O’BAYS. Але якщо раніше я трішки ворчала на аж надто лаконічний вигляд, то тут ставлю величезний плюс. Так, подекуди не вистачає дзеркальця для “стилю”, бо, погодьтесь, мало хто фарбується з палеткою в руці. Просто іноді хочеться якогось “лухарі”.

І найголовніше. Палетку я використовувала і в якості тіней (персиковий нюд, матовий рожево-бордовий і теплий тауп), і в якості бронзера (теплий тауп), і в якості рум’ян (рожево-бордовий), і навіть в якості помади (рожево-бордовий).