Швець Карина🤍

Суперечливі креми Derma-E

Суперечливі креми Derma-E

Мені було дуууже цікаво, як відреагує на них моя шкіра. Обидва мають середньо-кремову консистенцію, як на мене, але комусь вона може здатися щільною. Вони дуже економні - мені вистачило пробників на 4 дні, а взагалі могло б і на 5, якби я не так щедро наносила.

Він трохи більш щільний (але цього можна навіть не помітити) і я його відчувала на обличчі сильніше. Добре розноситься по шкірі і не провокує відчуття маски.

Мені насправді неймовірно сподобалися відчуття протягом дня - вперше за багато місяців я ВЗАГАЛІ не відчувала сухості. Це про тому, що навіть з цикапластом у мене є дискомфорт, а він набагато щільніший.

Так, фініш трохи жирнуватий, але ефект на моїй зневодненій шкірі розкішний.

Склад

Має дуже багато емолентів, гіалуронову кислоту, екстракт зеленого чаю, аскорбінову пальмітат (стабільна форма вітаміну С), вітамін Е, екстракт гамамелісу, олія жожоба, алое та алантоїн.

Підозрілих інгредієнтів я не побачила.

Мені здалося, що він має трохи легшу текстуру, і я б справді поміняла назви: денного - на нічний в навпаки) але цей працює ідентично і теж гарно зволожує, не роблячи ефекту маски і «не дихаючих пор».

Тут у складі з відмінностей є олія макадамії, пантенол, ретиніл пальмітат, діоксид титану (навіщо? Не зрозуміло).

Загалом мені сподобались обидва креми. Так, щодо аромату - він правда специфічний, нагадує прогорклу олію) але не скажу, що він гучний і сильно відчувається на шкірі. Я відчувала його буквально при нанесенні і все. Але цей ефект - просто кайф, мені потрібен повнорозмір. 💔 На літо, звичайно, це буде занадто, але от якраз зараз і до середини весни - ідеально. Тепер я ще хочу спробувати той відновлюючий крем з ретинолом з тестування👌🏻

Дякую за увагу 🫧