el_mo_ko

Вечірня бʼюті рутина

Вечірня бʼюті рутина
  • Обличчя .

Першим етапом ,звісно ,буде очищення . Сьогодні буде двоетапне очищення , адже зранку я наносила СПФ .

Для цього я використовую гідрофільну олію від Beauty of Joseon. Хоч користуюся я нею і нещодавно , але вона мені сподобалася . Її потрібно зовсім небагато ,вона приємна , не щипає очі.

Далі змиваю залишки пінкою від Heimish All Clean Green Foam. Вибачте , за її зовнішній вигляд ,вона вже побита життям і погризена дітьми . 🤦🏼‍♀️ Про неї я вже писала пост . Вона мені подобається, єдине, що її потрібно брати зовсім трошки і гарно розпінювати в руках , бо вона може підсушувати шкіру .

Пост про неї https://club.makeup.com.ua/post/13846/

Далі я наношу сировотку від Cos De BAHA. В своєму складі сировотка має азелаїнову кислоту, ніацинамід, саліцилову кислоту ,олію чайного дерева ,ретинол ,хінокітіол ,гіалуронову кислоту .

Сировотка мені сподобалася , мою шкіру не роздратовує, висипань стало менше .

Під очі наношу крем Heimish Marine Care Eye Cream. Він мені подобається ,після нього шкіра під очима ,більш наповнена , світліша , але якихось глобальних змін він не зробить . Про нього вже був допис .https://club.makeup.com.ua/post/13590/

Закриваю все кремом від Medi-Peel . Балансувальний крем для обличчя з чайним деревом.Як виявилося це не крем , а гель . Але з перших вражень - непоганий , принаймні , моїй шкірі поки зволоження вистачає .

  • Волосся

Шампунь у мене сьогодні від Kundal з білим мускусом . Користуюся цією серією вже декілька місяців , мені подобається . Шампуню потрібно небагато , він гарно піниться , волосся після нього гладке і блискуче . Це один з небагатьох шампунів ,який не викликав у мене подразнення . У нього досить виражений запах , який зберігається до наступного миття .

На довжину я наносила зволожуючу маску для волосся Giovanni ,2chic з авокадо і оливковою олією .

Маска мені сподобалася , навіть без додаткових засобів волосся виглядає блискучим . Запах у неї дуже приємний , не навʼязливий, використання економне .

Волосся висушувала феном ,бо без фену буде солома 🤪

На фото моє волосся після цього догляду ,без незмивних засобів!

  • Тіло

Спочатку звісно буде гель для душу . Сьогодні буде мій улюблений Mon Evidence від Yves Rosher . Він дуже економний , запах ,також, мені дуже подобається ,ну це і не дивно ,адже він із лінійки моїх улюблених парфумів.

Далі наношу крем від Hirudo Derm ,Atopi Expert . У складі цього крему є сечовина і багато інших хороших компонентів , тому для моєї шкіри з фолікулярним кератозом він добре підходить .

Далі живильний крем для рук "Карите, солодкий мигдаль і олія арганового дерева" від Le Petit Marseillais .Запах , як на мене , дуже приємний , ручки після нього мʼякі . Він уже закінчується , але думаю , що візьму знову.

Завершую догляд за руками олійкою для кутикули від Eveline .

Далі я наношу сировотку для брів і вій від Feg Pro . Консистенція водичкова ,не пече ,поки мені подобається . Побачимо , чи буде результат .

Ну ,і на останок Вазеліновий бальзам для губ "Rosy Lips".

Вечірня бʼюті рутина
Вечірня бʼюті рутина
Вечірня бʼюті рутина
Вечірня бʼюті рутина