Швець Карина🤍

Знайомство з Fantasy Community Perfumes

Знайомство з Fantasy Community Perfumes
Знайомство з Fantasy Community Perfumes
Знайомство з Fantasy Community Perfumes

Давно тут не було моїх парфумерних оглядів, тож виправляю ситуацію ;)

Взагалі у мене наразі є чотири аромати від бренду. Я випадкова замовила два пробника Oasis, але ввічлива консультантка зателефонувала перепитати деталі замовлення і замінила мені один Oasis на Mad Jam (і зовсім не дарма).

У мене семпл на 2 мл. Повнорозмірний флакон має дуже гарне оформлення, проте меня дивно асоціювати цей аромат з рожевим кольором) хоча він теж йому підходить.

(Сподіваюсь фото не видалять за порушення авторських прав, адже я просто для наглядності хочу показати, який симпатичний повнорозмір флакону😉)

Виробник стверджує, що цей аромат «схожий за настроєм» з Attar Collection The Queen of Sheba і Kilian Good Girl Gone Bad Extreme.

Я маю три улюблених аромати: це GGGB, Vanilla vibes та Vanille Exclusive.

Причому перший і третій з них дуже схожі між собою.

Насправді піраміда саме аромату Mad Jam мені не сильно зрозуміла, тому що виробник на сайті подає їх дві різних (прикладаю скріни). В одній піраміді є молоко, в іншій - немає.

Обожнюю османтус в парфумерії - це одна з улюблених нот, яка розкривається соковитими, апетитними персиками 🍑, які поєднуються в цій композиції з дуже вишуканою трояндою - не гучною, не кричущою, а саме ніжною і спокійною.

Далі я чую ноти нарцисів - це одні з улюблених квітів моєї матінки❤️ Я і сама їх сильно люблю. Аромат переносить нас в середину весни - коли ще не жарко, але вже не холодно, сонечко гріє, цвітуть дерева і квіти, все зеленіє, співають пташки і пахне буквально ЖИТТЯМ.

Суворості і «чистоти» композиції надає кедр - він якось балансує всю піраміду і звʼязує всі нотки в один клубок. Чесно кажучи, явної лактонності в ароматі я не чую - максимум під кінець звучання є щось солодко-молочне.

Мені на старті Mad Jam дуже схожий з Vanille Exclusive (огляд був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/11187/ ), проте розкривається Mad Jam більш свіжо і легко, а Vanille Exclusive має солодкий ванільно-вершковий (дуже вершковий) шлейф.

Але мої порівняння - це суто моя субʼєктивна думка, і оцінюю я саме композицію Mad Jam, а не інші.

Стійкість аромату на моїй шкірі - десь приблизно 3-3,5 години - далі можна почути лише відголоски, якщо принюхатись дуже близько.

Шлейфу як такового немає - аромат сидить близько до шкіри. Проте за таку вартість особисто мені не важко поновлювати його (тим паче це постійно хочеться робити, аби аромат мене не покидав).

Загалом Mad Jam став улюбленцем із чотирьох обраних мною ароматів - він ідеально звучить на моїй шкірі, я не чую ніяких випираючих, дивних нот. Композиція дуже збалансована і звучить максильно життєрадісно, приємно, кутає в свої білоквіткові обійми 🫂 Я хочу собі повнорозмірний флакон (або хоча б міньку 11 мл), бо він нагадує мені мою улюблену піраміду, з якою у мене дуже приємні спогади, в які мені завжди хочеться повертатися.

Тож я вважаю Mad Jam чудовим ароматом, який може з легкістю дати фору і посунути інші парфуми моєї колекції. Запах теплий, дуже ніжний і особисто мені задає грайливий, трішки сексуальний настрій 🤍 в ньому я відчуваю себе ласкавою кішечкою, яка мурчить поряд з коханим.

Мені дуже сподобалася якість ароматів бренду FCP, адже вони мають приємну ціну, за яку я отримала класні аромати.

Дякую за увагу 💋