Vikulyk

Зізнаюсь в любові аромату Alien Essence Absolue Mugler

Зізнаюсь в любові аромату Alien Essence Absolue Mugler

Цей парфум дістався мені в мініатюрці, ви знаєте мою пристрасть до маленьких версій парфумів, а тут справжня перлинка, він зараз мало де доступний, можливо аромат був ліміткою.

Мене здивувала дата випуску (2012 рік), адже сам запах нічим не поступається сучаснішій ніші, при цьому має шикарне его.

Я думаю, якщо ви фанат алкогольних ароматів аля кіліан, то цей теж мав би сподобатись.

Він відносно універсальний, але саме в холодну пору року здається більш актуальним. Аромат святковий і магічний, я вже вирішила, що він зімною буде на новорічні свята, адже викликає асоціації різдвяної казки. Хочеться поїхати десь у Відень на різдвяну ярмарку, випити запашний глінтвейн, ехх мрії…)

Початкова нота: Жасмин

Нота серця: Кашемірове дерево, Фіалковий корінь

Кінцева нота: Біла амбра, Ваніль, Ладан, Смирна

З одного боку він цікавий, а з іншого має звичний букет нот: жасмин, ваніль, амбра і трішки шкіри і я вам скажу, що це поєднання для мене неймовірне, я люблю ці ноти, хоча знаю, що амбра багатьох душить, тому покладайтесь і на свої відчуття. Але особисто в мене цей аромат порушує ольфакторний спокій.

Аромат доволі жіночний, більше дорослий, хочеться вдіти трикотажне плаття, пальто і широкий кашеміровий шарф. Цей запах у мене асоціюється з впевненою сміливою жінкою, з якою хочеться порозмовляти, дізнатись про неї більше.

Alien з самого початку доволі насичений амбровий з теплим фоном, також тут присутні нотки моху. Він густий і солодкий, але не приторний. І Ще я відчуваю м‘яту, але коли уже наношу на зап‘ястя.

З часом він стає більш покладистим, але не витрачає свого шарму.

Якщо провести асоціації з літньою порою року, то це наче ти катаєшся на гойдалці в бабусиному саді і п‘єш солодкий чай з м‘яти і з медом.

Тягучий шлейф і залізобетонна стійкість однозначно тішать , з цим парфумом можна заворожити всіх навколо. Мені ще дуже цікаво спробувати класичний аліен і порівняти, адже він знаходиться в топі в багатьох парфумерів, тай взагалі у Mugler дуже унікальні і заворожуючі аромати.

Зізнаюсь в любові аромату Alien Essence Absolue Mugler

Я ще досі не розумію, чому я про нього забула серед своїх ароматів, адже з першого ж разу-приємно вразив і зачарував. Я люблю такі вишукані солодкі аромати.

Якраз бачила їх на розлив, однозначно треба запастись, щоб сильно не спустошувати маленьку баночку, бо колекція- то святе 😊

Інші мініатюрки, якщо цікаво-може розгледіти в цьому пості 😉

https://club.makeup.com.ua/post/5728/