Чорна Юлія ❤

Мої 3 секрети догляду за фарбованим волоссям

Мої 3 секрети догляду за фарбованим волоссям

Всім привіт! Якщо у гугл вбити питання як доглядати за фарбованим волоссям, то порад буде мільйон і маленька тачечка. І народних, і від професіоналів, купа маркетингових статей про "супер маст хев" продукт/процедуру/товар без яких догляд за волоссям не можливий😅! Я багато років форбуюся ,і багато чого спробувала, і зрозуміла як я багато просрала коштів та часу за зря 😂 На практиці виділила для себе 3 основні пункти, які важливі саме для фарбованого волосся.

Ось мої 3 "секрети" гарного вигляду фарбованого волосся :

1. Регулярне фарбування.

Якщо волосся один раз було пофарбоване, воно вже ніколи не стане "натуральним" (маю на увазі пофарбовану частину, відростити звісно можна) Десь через місяць після фарбування при регулярному митті голови, можна побачити, що якість волосся стала гіршою , справа вся у тому, що пігмент з фарби вимився з пор, вони стали порожніми і воно не стане суттєво кращим від догляду доки ми знову не "накормим" його пігментом ) В цей період можна викинути купу грошей на "масочки" та інші засоби "рятуючі" волосся, але ефект буде слабким. Фарбуєшся і виходиш з салону знову "богинею" 😁

Термін між фарбуванням індивідуальний.

2. Використовувати лише спеціальну косметику для фарбованого волосся.

Тільки такі продукти мають специфічний pH, необхідний для того, щоб закрити кутикулярний шар волосся і замкнути в ньому пігменти фарби. До того ж, вони добре зволожують, а без правильного зволоження фарбоване волосся буде тонше і сіктися.

3. НІ "відновлюючі" маски. Такі маски відновлюють внутрішню структуру волосся, але одночасно виштовхують із нього пігмент. Тобто сприяють тому, що колір швидко змивається.

Це те, що стосується саме фарбованого волосся, і не відміняє того , що сприяє гарному стану любого волосся - як то правильне харчування і т д .

Як я врятувала своє волосся від випадіння описувала у іншому дописі : https://club.makeup.com.ua/post/5702/

Усім дякую за увагу, сподіваюсь, що мій досвід будет корисним. Обіймаю міцно міцно ❤❤❤

Свої рутинні засоби догляду за фарбованим волосся тегаю нижче.