Мій арсенал по догляду за волоссям

Мій арсенал по догляду за волоссям

Після невдалих експериментів з волоссям - то темне, то руде, то блонд , і нарешті - натуральний русий колір, у мене назбирався досить великий арсенал догляду за волоссям. Перепробувала кучу засобів, вирішила зробити пост з любимчиками.

Почалось все з спрею You Look. Колись давно в перукарні мені нанесли цей чудо засіб, і ось уже багато років я продовжую його купувати. Навіть коли мій блонд був перепаденою соломою, завждяки цьому спрею я могла взагалі його розчісувати. При тому що це найдешевша позиція з усього що стоїть в ряду на фото. Також дуже подобається запах. Стійкий та досить приємний. Щиро рекомендую!

Згодом купила гребінесь від Жанек, це теж просто вау! До цього користувалась дешевими гребінцями, розчісувала мокре волосся, половину виривала і якось не акцентувала увагу що справа може бути в гребінці. Купувала колись за 500 гривень, користуюсь давно і точно не планую змінювати. До речі, в якійсь акції мейкап прислав мені міні-версію цього ж гребінця, той не сподобався взагалі.

Далі придбала маску 8 секунд. Це бестселлер і я розумію чому. Якщо вам потрібний вау-ефект на якусь подію, чи в цілому чи готові користуватись часто - це точно рекомендасьйон. Не має, як на мене, накопичуючої дії, але точно знайде місце для своє використання у вашій рутині.

Далі настав вже період коли я захотіла щоб волосся почало виглядати "дорого" і вирішила що трішки підніму цінову категорію своїх баночок :)

Купила два засоби від CHI, одразу в великих розмірах. По-перше, користуюсь дууже давно, вони просто напросто не закінчуються, розхід мінімальний. По-друге, хоча і кажуть що там одні силікони, повертаюсь до них щоразу. На мокре волосся буквально одну каплю - і все, шик і блиск!)

Шампунів змінювала дууже багато, залишилась на двух - Лореаль Репаір та Керастас. З ними мию голову найрідше, волосся маж об"єм і гарно вкладається. Не скажу що саме шампуні з мого догляду роблять найбільший вклад в зовнішній вигляд волосся, але в цілому стан ніби покращився.

Також спробувала термозахист від керастас. Періодично користуюсь то ним, то Чі. Прямо ефекту блиску чи догляду на волоссі не бачу, проте, на відміну від інших, від цих волосся не схоже на паклю. Не дешево, але в комплексі з гарним шампунем точно якусь магію та зробить.

Олаплекс - чи то я начиталась так багато хороших відгуків, і на мене так вплинув маркетинг, чи то він дійсно щось там відновлює, але купую уже 3 банку :) Мию голову ввечері, на ледь вологе волосся наношу засіб. Далі під термо шапочку з аліекспрес щоб там все добре прогрілось - і волосся дійсно ніби стає більш плотний.

І на остаток - крем для волосся від Тіджі. Використовую "на вихід", оскільки дуже швидко закінчується. Хоча видавлюю всього одну каплю. Але сам крем містить міні-блискітки, після нього волосся просто сяє!

Великий вийшов пост:) Як можна помітити, я не вказала жодного бальзаму та маски для волосся. Чому - бо всі для мене однакові. Що за тисячу, що за 200 гривень. Чи я щось не так роблю, чи так дійсно є - не знаю. Напишіть вашу думку в коментаряю

Мій арсенал по догляду за волоссям
Мій арсенал по догляду за волоссям
Мій арсенал по догляду за волоссям
Мій арсенал по догляду за волоссям
Мій арсенал по догляду за волоссям
Мій арсенал по догляду за волоссям