krislemly

#beautyroutine

#beautyroutine

Привіт)

Обожнюю дивитися бюті-рутину дівчаток, тому вирішила поділитись і своєю.

Найбільшу увагу в догляді завжди приділяю волоссю, сьогодні використала:

  • зараз тестую новий для мене продукт - H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo, детальніше про нього розповім в дописі тестування, але маленький спойлер, аромат просто неймовірний, насичений і нагадує трішки, чоловічі парфуми, гарно промиває волосся, більшого мені і не потрібно.
  • наступним етапом наношу улюблений зволожуючий кондиціонер Matrix Food For Soft Detangling. Він не залишає колтуну або вузлику жодного шансу. Прибирає пушіння по довжині, волосся після нього лежить одним рівним полотном. На дотик неймовірно гладке та приємне.
  • Як термозахист використовую мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator. Після використання спрейчику, волосся дійсно стає дуже підатливим, гребінець ковзає по волоссю, зовсім не чіпляючи його і не плутаючи. Також хочу відмітити важливий для мене момент, що після використання спрею волосся не стає брудним швидше, немає необхідності мити голову частіше.
  • Гребінець Janeke, який за декілька днів вже встиг стати моїм улюбленим. Зовсім не вириває волосся, не чіпляє його, дійсно відчувається різниця в порівняні з іншими. А ще дуже зручно його чистити та мити.
  • Слайм-гель для душа Mermade What a Melon Аромат, що повертає в теплі літні дні. Дуже приємний, ніжний, ароматний гель для душу. Гель чудово справляється зі своїм прямим завданням - гарно очищує. Після душу немає відчуття стягнутості шкіри, тіло приємно пахне. Аромат залишається на шкірі деякий час.
  • Цукровий скраб для тіла Mermade What A Melon. Скраб чудово очищує шкіру, надаючи свіжість і гладкість. Великі частинки цукру не тільки скрабують, а й добре масажують, викликаючи приплив крові до верхніх шарів епідермісу. А також скраб пом'якшує, живить і зволожує шкіру за рахунок масел.