Elastine Intensive Damage Care
Поживний кондиціонер для волосся
Цей кондиціонер я купувала у звичайному торговому центрі, на швидку руку, довго не обираючи. Мені потрібно було щось для сухих кінчиків. Чому вибір пав на нього, відповідь відсутня))) Раніше ніколи не читала про нього відгуки, та й на очі мені такі засоби не зустрічалися. АЛЕ, я дуже задоволена що обрала саме його.
Кондиціонер з аргановою олією для сухого та фарбованого волосся. Для регулярного догляду.
Засіб насичує волосся поживними і зволожуючими речовинами. Формула з аргановою олією швидко вбирається у волосся, надаючи сяючий блиск і шовковистість. Після використання з'являється ламинуючий ефект.
Арганова олія відома своїми відновлюючими властивостями, сприяє природньому зміцненню волосся, допомагає зберегти необхідний рівень вологи, захищає волосся від впливу оточуючих факторів.
Застосування
Я наношу лише на кінчики волосся, чекаю поглинання кондиціонеру (5-7хвилин), після чого ретельно промиваю волосся.
Дуже економічний в використанні, має густу кремову структуру, комфортно наноситься, має легкий приємний аромат (напевно квітковий).
Дуже гарний засіб, але більш я його ніде не зустрічала.
🖤
Коментарі (0)