Strange Love

Туш Eveline Variete: Розкішні вії без зусиль

Туш Eveline Variete: Розкішні вії без зусиль
Туш Eveline Variete: Розкішні вії без зусиль

Щіточка туші Eveline Cosmetics Variete має конусну форму з щільними силіконовими щетинками. Така форма дозволяє легко промальовувати куточки очей, не залишаючи плям і грудочок. Щетинки аплікатора добре розподіляють туш, створюючи рівномірний і насичений колір.


Туш Eveline Cosmetics Variete має глибокий чорний відтінок і текстуру середньої густоти. Вона легко наноситься і не осипається протягом дня.


Туш робить вії довгими та розділеними. Не перенавантажує їх та добре підкручує. Вона обов'язково сподобається тим, хто любить акуратні довгі війки без грудочок та ефекту лапок павука.


Стійкість протягом дня - відмінна. Я останні тижні дуже заклопотана ремонтом, тому не маю часу слідкувати за акуратнісю макіяжу протягом дня. Проте з Eveline Cosmetics Variete вії виглядають добре як зранку після нанесення, так і під кінець доби.


Змивається туш дуже легко за допомогою гелю для вмивання чи міцелярки, не залишає темних слідів під очима.


Рожева туш Eveline Cosmetics Variete - це хороший варіант для тих, хто шукає туш з натуральним ефектом, яка добре фарбує вії, не склеює їх і тримається протягом дня. Особливо сподобалася конусна щіточка з силікону, яка дозволяє промальовувати кутики очей.

Туш Eveline Variete: Розкішні вії без зусиль