Strange Love

Олівець LAMEL проти олівця LN Pro: Яка формула краща?

Олівець LAMEL проти олівця LN Pro: Яка формула краща?
Олівець LAMEL проти олівця LN Pro: Яка формула краща?

Я вирішила порівняти гелеві олівці LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner та LN Pro Filler Lip Liner, адже багато хто каже, що вони ідентичні по формулі та навіть деяких відтінках.

Формула
⚫LN Pro Filler Lip Liner: Формула цього олівця мені подобається значно більше, текстура наче кремова, при цьому більш матова. Також олівець від LN Pro менше підкреслює сухість губ та шкіри. Покриття рівномірне та оксамитове. Для мене цей олівець більш невагомий та комфортний.
⚫LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner: Це олівець з новою формулою, на яку всі так нарікають. Він хоч і м'який, проте лягає доволі нерівномірно, як пластилін, особливо на сухі губи. Фініш дивний: я не назву його сяючими, проте він іноді виблискує, наче нафтова плівка на губах. Дуже сильно підкреслює текстуру губ, робить навіть гладкі губи візуально зморщеними.

Олівець LAMEL проти олівця LN Pro: Яка формула краща?

Стійкість
⚫LN Pro Filler Lip Liner: Тримається справді дуже добре, не злазить шматками в процесі нОски. Змивається важче, залишає на шкірі незначний стейн. В процесі змивання може розпадатися на шматочки.
⚫LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner: Стійкість гірша та менш рівномірна (зона навколо рота з'їдається доволі швидко). Проте змивається цей олівець легше, це факт.


Аромат
⚫LN Pro Filler Lip Liner: Без запаху
⚫LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner: Має їдкий аромат резини та пластику.



Кольорова гама
⚫LN Pro Filler Lip Liner: Має більш пастельно-рожеву кольорову гаму
⚫LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner: Після оновлення формули майже всі кольори отримали світліший та більш рудий підтон, знайти адекватний рожевий нюд в палітрі стало важко. Мій відтінок 405 більшу частину року світліший за тон шкіри!

LN Pro Filler Lip Liner сподобався мені значно більше! Він нагадує легендарну стару формулу LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner, якої зараз уже не знайти. Новий гелевий олівець LAMEL Long Lasting Gel Liner більше нагадує пластилінову замазку, до того ж має гидкий аромат.

Додаю ще також порівняння складів цих двох олівців, аби ви могли самостійно зробити висновок...