Мої засоби від La Roche-Posay

Мої засоби від La Roche-Posay

З продуктами цього бренду знайома вже досить давно, пробувала і гелі для вмивання, і різноманітні креми, типу Cicaplast, ітд.

Більшість баночок не різним причинам не підійшли - гель взимку підсушував мою і так суху шкіру, крема залишали плівку на обличчі, на яку погано наносився тон.

Надивившись массу похвальних відео в тік тоці, вирішила спробувати Effaclar Duo. Я грішу тим що люблю перед дзеркалом влаштувати собі "чистку", а потім ще тиждень консилером замальовувати рани ра обличчі. Купила крем як мотивацію не давити на собі нічого, я ж не дарма потратила кошти. І на моє здивування через місяць регулярного користування мені і давити стало нічого (ну майже :) )

Наносила ввечері точково на висипи, зранку отримувала сильно підсушений висип, який легко замалювати тоном. Іноді наносила на проблемну зону превентивно.

Текстура у нього доволі густа, якщо нанести точково - не пливе. Розхід - мінімальний, вистачить надовго.

Другий продукт - крем Intense Riche.

Я володарка сухої шкіри і завжди знаходжусь в пошуках засобіва для зволоження та живлення. Минулого року користувалась кремом Ceramidin від Dr.Jart. Це номер 1 з усіх кремів для шкіри для мене. Цього року взяла міст з тієї ж серії, сподобався трохи менше. Згодом напишу відгук.

Трохи розчарувавшись, вирішила спробувати крем іншого бренду і взяла Intense Riche по відгукам. До нього у мене взагалі 0 претензій. Текстура густа, вбирається швидко і не залишає плівки. Сильно живить шкіру, і це цікавий ефект на моїй шкірі - він допомагає швидше заживляти ранки - будь то прищик чи царапина від кота.

Використала уже пів баночки, обов"язково куплю ще!

Мої засоби від La Roche-Posay