Ya Yana

Я не вірила у їхнє існування...

Я не вірила у їхнє існування...

Так, я дійсно втратила всіляку віру і вже відмовилась від того, щоб носити блиски для губ. Дивно, але помадам я прощаю липкість. А бальзамам та блискам - ні. Така косметична дискримінація.

Але, блиски від O’BAYS змогли приємно вразити. Вони нагадали дитинство. Перед новим роком мене завжди нагрібає ностальгія, і продати мені щось з вайбом 90-тих чи 2000-них простіше простого.

В часи молодшої школи, коли ми всі тільки починали пізнавати, що таке косметика, і мама дозволяла купити щось, окрім гігієнічки, я і більшість моїх однокласниць скуповували блиски з блискітками. Тому, я не змогла пройти повз Diamond Lip Gloss

Я не вірила у їхнє існування...

Я взяла два відтінки: №1 та №2 і кожен продемонструю окремо. Але спочатку, трошки спільних характеристик.

Нова хвиля ностальгії чекала мене тоді, коли я відкрила ці блиски та відчула аромат. Вони точно відтворюють запах цукерок Капрі, які я обожнювала в дитинстві. Як мінімум через це, мені постійно хочеться носити їх із собою та оновлювати час від часу.

А тепер головний пункт, який точно змусить мене повторити ці блиски не раз і познайомитися з іншими продуктами для губ цього бренду. ВОНИ НЕ ЛИПКІ! І не жирні. І при цьому стійкі. Це просто магія якась. Інколи я забуваю, що наносила щось на губи, доки не подивлюся у дзеркало. На стільки вони комфортні.

Холодний, з синіми блискітками. Дуже круто поєднується зі сливовими та темними помадами. Трохи відбілює зубки.

Здається, що блискітки тут дрібніші та рясніші, через це створюється ефект збільшення губ.

Рожевий з золотом. Створює на губах тепліший ефект, ніж попередник. Чудово поєднується з нюдами, робить їх святковими.

Тут блискітки більші і вони не так сильно мерехтять. Це той випадок, коли хочеться лишитися в стриманому образі, але щоб легке сяйво підіймало настрій.

Звичайно, блискітки розкриваються в усій красі під певним освітленням і в загальній картинці, якщо не приглядатися, губи мають звичайний глянцевий блиск. Але і він мені вгодив. Такий стійкий, губи робить пухкішими і що круто, сам продукт не розтікається за контури і надійно тримається на губах.

Ці блиски сталися зі мною дуже вчасно і принесли трошки новорічного вайбу у мою косметичку.