el_mo_ko

Розпаковка MakeUp

Розпаковка MakeUp
  1. Шампунь для волосся Elseve Hyaluron Plump . Приємний запах ,великий обʼєм .
  2. Бальзам-філлер Elseve Hyaluron Plump. На моїй поличці він також стоїть , густий , економний , приємний запах . Користуюся ним не дуже часто ,бо для мого дуже тонкого волосся його буває замало ,але в цілому непоганий. Волосся після нього розсипчасте , блискуче . У неї довге не фарбоване волосся, тому сподіваюся їй підійдуть засоби.
  3. Спрей для волосся Elseve Doble elixir. Приємний запах , не липкий , не жирний , волосся не склеює , після нього воно бличкуче , шовковисте .
  4. Гель для душу Dove Cherry & chia milk . Вишнею він мені не дуже пахне , але в принципі запах приємний. Сподіваюся не буде пересушувати шкіру.
  5. Губка банна "Спа-ефект".Frau Tau. Вибирала за відгуками мʼяку, адже вона для дитини.
  6. Бомбочка для ванни "Вишня". Blackwell Bath Bomb. Вона досить велика , дуже приємно пахне, запах , дійсно, вишневий.
  7. Освіжувач повітря "Магнолія і квітуча вишня".Air Wick. Вперше взяла у форматі спрею ,і він мені сподобався набагато більше ,ніж попередній аерозоль .
  8. Освіжувач повітря для машини "Чорний".Dr.Marcus . Запах дуже сподобався. Запах приємний ,пахне чоловічим парфумом.
  9. Парфумований ароматизатор для авто "Lost cherry".Nueva Formulа . Ще не розпаковувала , але на звороті біля назви написано , малина ,грейпфрут , і тут у мене виникли запитання ,бо я ненавиджу малину, і реакція у мене на неї не дуже приємна 😅,тож нехай чоловік розпаковує) .
  10. Ну ,і єдине , що я замовила виключно для себе - Paco Rabanne Lady Million. Не найлегша парфумерна водичка , але на зиму я такі люблю . Давно вже подобався мені , тому взяла пробник «розносити» .
  11. Вперше за роки замовлення на MakeUp мені поклали щось вартісне у подарунок , дуже дякую ☺️ Парфумована вода Mugler Alien Goddess. .
  12. Також мені поклали пробник кондиціонеру для пошкодженого волосся "Total Repair".HAIRWAVE.