Ya Yana

Уроки геології з новим кремом для обличчя

Уроки геології з новим кремом для обличчя
Уроки геології з новим кремом для обличчя

Більшість (або навіть всі) продуктів бренду містять у складі торф. Він є основою формули. Я одразу згадала вчительок географії та біології з їхніми лекціями про корисні копалини. Але, ці прекрасні жінки мало акцентували на користі торфу у косметиці, тому я полізла гуглити.

Виявилось, що торф містить багато різних корисностей, назви яких дуже складно читаються. Проте, саме вони здатні налагодити процес регенерації, захистити шкіру від вільних радикалів, а також забезпечити якісне зволоження. Звучить чудово, аналізуємо далі.

Наступний гачок, на який я швидко клюнула - відсутність запаху у кремів для обличчя. Не знаю чому, але для мене це якийсь знак якості. Нехай пахнуть гелі для душу, кремчики для рук, але на обличчі воно мені не заходить. Так ще й формули гіпоалергенні.

Беремо!

Я обрала крем Tolpa Authentic Moisturized Cream, бо хотіла саме легке зволоження, щоб крем можна було під макіяж покласти. У цього продукту є більш інтенсивна версія - Authentic Super Rich Face Cream, я з нею не знайома, але гадаю, що вона підійде дуже сухій шкірі. Моя (комбінована, схильна до сухості), від мого вибору в захваті.

Аромат. Мене не надурили. Дійсно не пахне нічим, абсолютно.

Паковання. Сподобалось, що носик тюбика тонкий та металевий, переборщити з порцією не вийде. Паковання досить компактне і цупке. Не знаю, як точно це назвати, але це типу як тюбик з тонкого металу, який гнеться. Знаю, що такі можуть ламатися і утворюватися тріщинки, але з моїм наразі все добре.

Консистенція. Густий крем, але при контакті зі шкірою він трошки тане і нанести його стає дуже просто.

Фініш. Ось тут потрапляння в яблучко, бо все саме так, як я хотіла. Ніякого жирного блиску, відчуття маски на лиці чи білизни. Увібрався собі і все.

Ефект. Шкіра дійсно зволожена протягом усього дня. Потреби нанести його ще раз не виникло до самого вечора, косметика лишилася стійкою. Гадаю, що він зможе саме підтримувати шкіру зволоженою, не впевнена, чи зможе боротися із лущенням, але з таким я ще не зустрілась за цю зиму. Отже, напевно, крем таки впорався із задачею і зіграв на випередження.

Так, філософія бренду теж не збрехала мені. На пакованні вказано, що тут всього 12 компонентів, і мова не про активні чи ключові, а їх загалом 12. У самому складі дійсно подано всього 12 слів, як на офіційному сайті, так і на пакованні.

Aqua, Squalane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Peat Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid

Із відомих мені, окрім торфу, там є ще сквалан, який добре утримує вологу та пом'якшує шкіру.

Загалом, формула видалась мені безпечною, що і підтвердила ця діаграма вище.

Ось така знахідка. Моя трохи вибаглива шкіра не покрилася прищами, а навпаки, почуває себе під ним чудово. Взяла такий самий сестрі, їй теж підійшов. Співвіднощення ціна-якість-безпека(бо мене не поприщило) дуже сподобалась, цікаво спробувати щось ще від Tołpa.