Mila__Mi

Така незвична і дуже ефективна зубна паста 🦷

Така незвична і дуже ефективна зубна паста 🦷
Така незвична і дуже ефективна зубна паста 🦷

Раніше від бренду я пробувала їх сольову зубну пасту, також дуже цікаво та незвично, можливо якось про неї розповім. Але героїнею сьогоднішнього допису буде зубна паста з екстрактом календули 🏵️ від мого улюбленого Швейцарського бренду натуральної косметики - Weleda💚

Спершу сам тюбик знаходився в картонній коробці. На зворотній стороні є детальна інформація про сам засіб української мовою, я залишу фото і не буду довго на цьому зупинятися.

Інформація про склад:
Склад тут повністю натуральний як і всі інші засоби бренду. В ньому є такі компоненти: вода, карбонат кальцію, рослинний глицерин, глина, витяжка з квітів календули, спирт, екстракт мірри, ксантан (натурального походження), аміачна сіль гліциризованої кислоти (з кореня солодки), суміш натуральних ароматичних олій, лімонен.

Зубна паста знаходиться в металевій тубі. Оформлення красиве, мінімалістичне з квіткою календули 🏵️

Кришка легко відкручується. Захисної мембрани всередині немає, але видно, що засобом до вас точно ніхто не користувався.

Дозатор широкий, що дозволяє отримати необхідну кількість засобу для використання.

Пахне паста дууже приємно (особисто мені подобається🥰), аромат пастилок з календулою, трошки солодкуватий.

Паста біло-кремового відтінку. Консистенція глиняна, густа та кремоподібна, однорідна.

На смак дуже незвично, тому що вона глиняна 😄 помітно відчуваються ноти календули (якщо ви колись пили траву календули то точно зрозумієте цей смак) і трошки відчуваються ноти корня солодки. Мене особисто смак повністю влаштовує, особливо коли розумієш про користь даного засобу.

Також під час застосування відчуваються антисептичні властивості (певно і діють активні компоненти засобу).

Паста слабенько піниться, тим самим, засіб з натуральним складом дуже відрізняється від мас-маркету (де пасти створюють велику кількість піни 🤪), але і розхід її значно більший. Хочу також відмітити, що при невеликій кількості піні, паста дає ідеальне очищення і прибирає відчуття нальоту на зубах. Зубки після цієї пасти такі гладенькі, до того ж вона прекрасно освіжає подих і сприяє знаттю подразнення з ясен (природнього, або коли зачепив ясна жорсткою щіткою).

І ще, неможливо не відмітити, що паста підходить навіть для дітей від 6 років, тобто це як сімейний варіант 🤔

Единий мінус, який я відмітила під час використання - це не дуже зручний формат металевої туби для такого засобу. Так як, коли паста підходить до закінчення її важко видавити до кінця, через згинання металевої туби.

Але, самою зубною пастою, її дією та складом я дуже задоволена і точно можу радити її (особливо якщо ви шукаєте якісну та натуральну зубнушку собі, або своїй дитині).