Дарина🦉

Шампунь "Біологія волосся. Об'єм та сяяня" Pantene Pro-V

Шампунь "Біологія волосся. Об'єм та сяяня" Pantene Pro-V
Шампунь "Біологія волосся. Об'єм та сяяня" Pantene Pro-V

Шампунь спеціально розроблений для збільшення об'єму та густоти. Це не перша моя спроба подружитися з шампунями Pantene. Але я не зупинясь, чому?!

Бо мені дуже подобається ефект одразу після застосування. Формула Pro-V наповнена поживними інгредієнтамт, які проникають в кожне пасмо.

Екстракт квітки Лотоса + Омега 9 + Комплекс Pro-V. Для тонкого або стоншеного волосся. 0% барвників, мінеральних масел, етанолу.

Коли намилюєшь шампунь, він творить свою магію, додаючи волоссю об'єму та життєвої сили від коренів до кінчиків. Підсилює природній блиск, завдяки чому волосся сяє.

А який в нього аромат... Це запах солодкої карамелі 🍭 з нотами шоколаду 🍫, який гарно та довго тримаєть на волоссі.

Волосся стає більш пружним, зменшується ламкість і стимулюється здоровий ріст. Легка формула не обтяжує волосся.

Після цього шампуня , я можу не використовувати маски чи бальзами, волосся дуже зволожене, легко розчісується і сяє. Приємна консистенція, доволі густий шампунь, рідина білого кольору з ненасиченим білим мерехтінням. Дуже економічний в використанні.

Ну можно сказати що це найкращий шампунь?!

І ось воно "Але"😠. Весь цей чудовий ефект, перекреслює те, що через пів дня, волосся виглядає брудним. Зовнішній вигляд такий, що ти не мила волосся днів п'ять, воно висить. Тож результат мені дуже подобається, але на пів дня. Використовую його тільки коли знаходжусь вдома.

Але я все намагаюся знайти свій Pantene ❤️.

Всім дякую 🖤