sonya korol

MARÊVE "Coconut Dose"

MARÊVE "Coconut Dose"

Повірте я готова співати пісні та складати легенди про винахідників цієї крутої штуки, бо речі які приносять користь та ще й не вимагають від тебе багато часу - це геніальні речі. Відкрив диффузор, встромив палички й тривалий час насолоджуєшся ароматом. Яким? Та яким завгодно, у MARÊVE кожен знайде щось до душі.

Ви певно задались питанням “яку ж таку користь може принести звичайний аромадиффузор?

  • Ну, по-перше, це дуже класно доповнює атмосферу затишку в оселі. Кокосові нотки додають свіжість та відчуття літнього відпочинку. При цьому немає відчуття важкості та перебільшення, яке викликали дифузори інших брендів. Тут все інакше, ніби хвилину тому вдома відкрили кокос і цей аромат поступово та ненав’язливо тебе огортає. 
  • Це незамінна річ у боротьбі з небажаними пахощами, які час від часу виникають в приміщені. 
  •  У MARÊVE дуже стильний дизайн флакона, тож я використовую його як декор, що гармонійно доповне любу  композицію на кавовому столику, або підвіконні. Чорний колір паличок є універсальний тож підійде до будь-якого інтер’єру. 
  • Гості завжди роблять комплімент, щодо аромату в нашій оселі. Особисто мені як господині це дуже приємно. 
  • Величезний плюс цього дифузора у  зручності корегувати інтенсивність аромату в приміщені: хочеться легкого шлейфу - використовую дві палички, якщо необхідно швидко позбутися не бажаного запаху  додаю ще 2 чи 3 палички. 
  • Без жартів, це перший дифузор, що так економічно витрачається! За невеликі кошти я придбала аромат на 4 тижні мінімум. Тож це дуже вигідна покупка, а я таке люблю 😜 
  • Хочу акцентувати й те, що це наше, українське. Не викликав алергії, а от же у складі якісні інгредієнти та натуральні складники.

Тож буду обов'язково й надалі підтримувати наш український бренд MARÊVE. Дякую Makeup за таку знахідку.  

MARÊVE "Coconut Dose"
MARÊVE "Coconut Dose"
MARÊVE "Coconut Dose"