Почнемо ранок приємно!!!
Глина косметична біла Голден-Фарм
А чому би і не зробити домашній салон?🤗 І зарядитися з ранку гарним настроєм.
Я обожнюю маски з глини. Користуюсь різними. Свою прям улюблену, ще не знайшла. В цей раз спробувала білу косметичну глину Голден-Фарм. І цілком задоволена ❤️
Біла глина має чудовий вплив на шкіру обличчя та тіла. Під її дією судини у верхній шарах шкіри стають гнучкими, а колаген, який при цьому утворюється, надає шкірі еластичність. Даний продукт діє на шкіру як антисептик, знімає запалення, активізує кровообіг. Біла глина відмінно підходить для жирної та проблемною шкіри, власницею якою є Я!!! Вона добре поглинає надлишковий жир, підсушує шкіру, нормалізує роботу сальних залоз. Я застосовую її тільки в якості маски для обличчя, але можно робити і для тіла, а також для волосся. Цікаво буде спробувати на волоссі 🤔.
Спосіб застосування
Розвожу глину (порошок, схожий на борошно) теплою водою у співвідношенні 1:1 , в стекляному посуді, вимішую до консінстенції густої сметани. Накладаю маску тонким шаром на обличчя, вологими пальцями і все, через 10-15 хвилин змиваю теплою водою. Через 5 хвилин після нанесення є почуття стягненності (глина починає підсихати та тріскатися на обличчі).
Обов'язково після змивання маски, наношу поживний крем, бо глина добре підсушує та стягує шкіру.
Склад: Порошок білої глини (каолін).
Вага: 60 г.
Призначення: Очищення, відбілювання.
Результат:
🔸 Гарно тонізує та відбілює шкіру;
🔸Видаляє жирний блиск
🔸 Очищає шкіру
🔸Надає здоровий та природній вигляд
А яка ваша улюблена маска? Чи користуєтеся глиною і якою? Буду рада рекомендаціям🤗
Всім гарного дня 🌷
Коментарі (0)