Darina🦉

Парфумована вода Emper Lady President

Всім привіт 🤗

Вчора отримала незвичайний подарунок від подружки, чому незвичайний, тому що ми ніколи не купляємо парфуми одна для одної (ну така в нас домовленість). Але за цей аромат, вона була дуже впевнена, і без сумнівів казала що мені сподобається!!!❤️

І що Ви думаєте, вона дійсно була права!!!

Парфумована вода Emper Lady President , скажу відверто назва мені не дуже подобається, та і асоціації були з тяжким гірким ароматом (навіть не знаю чому).

Ось що сподобалось одразу, так це флакон. Соковитий червоний колір ( мабудь зі штучної шкіри ), гарно прошитий нитками, з золотавою кришечкою, дуже не звичний дізайн. Мені нагадує маленьку червону сумочку. Зовнішній вигляд одразу порадував. У флаконі 80 мл.

Тип аромату: квіткові фруктові

Початкова нота: апельсин, манго, нектарин

Нота серця: водяна лілія, зірчасте яблуко, лотос, малина

Кінцева нота: кокос, мускус, сандал.

З початку після нанесення парфума на шкіру, я почула солодкий апельсин разом з соковитим персиком ( дуже несподівано було для мене, що ці парфуми солодки ). Пройшло хвилин 15 , і почала з'являтися стигла малина і зелене яблуко ( запах нагадав малину і яблука з бабусіного саду ), дуже цікаве поєднання. Ще через деякий час в гру вступив солодкий приємний кокос з ваніллю ( хоча в нотах її немає ). Війшов солодкий коктейль з екзотичних фруктів.

Тривалість. Залишає після себе шлейф, весь дім пахне фруктовим коктейлем. Тримається на шкірі 5-6 годин. Аромат і теплий і свіжий водночас. Мені здається більше підійде на весну, чи теплу осінь. Тепер в нашій колекції є два аромата від Emper для нього Emper Legend

https://club.makeup.com.ua/post/24488/ та для неї Emper Lady President , дві гарні сумочки ☺️.

Цікаво буде познайомитися ще з якимось ароматом від цього бренду.

Я дуже задоволена цим подарунком❤️

Всім дякую! З Різдвом ✨