Ya Yana

Делікатне та тепле сяйво від O’BAYS

Делікатне та тепле сяйво від O’BAYS

Давно хотіла спробувати саме теплий золотистий хайлайтер. Коли я була блондинкою, вся косметичка зводилась до холодних відтінків. Було так страшно щось пережовтити ненароком.

А сьогодні, я обираю косметику та одяг більш теплих тонів, і здається, знайшла свою палітру. Саме тому Luminizer Highlighter у відтінку Ivory чудово вписався у повсякденний макіяж.

Мені дуже подобаються дрібні блискітки у цьому хайлайтері. Саме вони і створюють ефект об'єму і дещо вологої шкіри.

При нанесенні є відчуття, що наносиш пудру. Продукт добряче пилить, тому я повторюю нанесення декілька разів, щоб передати його максимально насичено.

Футляр доповнений дзеркальцем та щіточкою всередині. Я люблю користуватися власною пухнастою щіточкою для тіней. Але, якщо буде потреба зекономити місце в косметичці, то скористатися цією крихіткою. Вона абсолютно добре впорається з задачею. Плюсик за зручність.

Стійкість чудова. Постійно запитувала подругу під час прогулянки, чи не втік мій хайлайтер. Він не втік до самого вечора, переживши сніг та доволі вологу погоду.

Точно використовуватиму продукт і як тіні, адже блиск такий ніжний і круто доповнить звичну стрілочку.

Економний? Максимально. Мені здається, що цей хайлайтер спіткає та ж вдача, що і рум'яна зазвичай. Він не скінчиться ніколи.

Отже, з мінусів тільки те, що продукт достатньо сильно пилить. А ще, він точно не підійде тим, хто любить хайлайтери, які сліплять за тисячу кілометрів. Проте, для початківців, любителів легкого підсвічування шкіри та тих, хто боїться переборщити, O’BAYS Luminizer Highlighter - ідеальний варіант.