Швець Карина🤍

Ніжний, як хмаринка

Ніжний, як хмаринка

Я вже наодноразово зізнавалася в коханні бюджетному бренду Lirene (який, до речі, є дочірнім брендом Dr. Irena Eris). Чому мені подобається Лірен? Бо їх засоби мають помірну ціну і доволі таки непогані, універсальні склади.

Цей гель я придбала випадково - побачила акцію, за якою він коштував 55 гривень. 55! Це ціна чашки кави. Я не цураюся бюджетних засобів у догляді, адже завжди читаю склади і купуюю лише ті баночки, які проходять мою "перевірку".

Користуюся ним вже більше місяця і можу ділитися враженнями (а вони дуже хороші)

Стандартна туба об'ємом 150 мл з фліп-топ кришечкою.

Засіб гелевої консистенції, навіть трохи желейної, я б сказала.

Колір - прозорий з фіолетовим відтінком.

Аромат - оце найбільший мінус. Дуже інтенсивно та хімозно пахне смородиною, але я вже принююхалась і майже його не помічаю.

Звичайно, я б хотіла, щоб написи на лицьовій стороні були українською мовою. Але маємо що маємо.

Я не бачу сенсу розглядати склад повністю, зупинюся лише на основних моментах.

Причиною покуаки цього гелю було саме те, що він йде на м'яких ПАР, а мені з моєю зневодненою від лікування шкірою сааме таке і треба.

Основу складають:

🫐Кокоглюкозоід – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента

🫐 Cocamidopropyl betaine - м'яка ПАР з кокосу

🫐бетаїн - зволожувач

🫐 гліцерин - компонент НЗФ, утримує вологу

🫐олія насіння чорної смородини - не знаю, як вона повинна впливати на шкіру в змивному засобі, але просто її наявнть вже нічо так))

Я беру невелику кількість засобу, додаю до нього трішки води та спінюю до такого стану, як на фото, і лише після цього вмиваюся. Засіб чудово очищує шкіру обличчя, при цьому немає пустельної стягнутості після процедури вмивання (хоч я стараюся завжди одразу наносити подальший догляд).

Зараз це мій основний очищуючий засіб, яким я дуже задоволена. Шкіра не надто пересушена, пори чистенькі. Я використовую гель із ранку, і ввечері, і після гідрофільної оліі як другий етап - всн з ниим супер. Пару раз на тиждень вмиваюсь ензимною пудрою для більш інтенсивного очищення.

Ця вмивашка потрапить в мої фаворити року (спойлер: це не єдиний засіб для вмивання від Lirene, який став для мене улюбленим в цьому році).

Я однозначно планую повторювати гель в мацбутньому, адже він мені чудово підійшов, до того ж його ціна дуууууже бюджетна.

Якщо маєте суху шкіру - ця штучка для вас 👌🏻

В лінійці є ще рожевий кремовий гель - він повинен бути ще більш лагідним і я з задоволенням його протестую в майбутньому.

Дякую за увагу 🫐