О'L

Новорічні подарунки для друзів

Новорічні подарунки для друзів

Обирати подарунки, як на мене, дуже цікаве заняття ) Особливо, якщо та людина, який ти їх обираєш, має такі ж вподобання, як й у тебе, та є поціновувачем косметичних засобів!

Тож, наразі вибирали с донькою подарунок для її подружки, яка захоплюється візажем, створює неймовірні «мейки» та обожнює декоративну косметику!

Придивлялись до різних палеток та хайлайтерів, обирали поміж брендів Revolution, Essence та Catrice. Придбали нарешті палетку тіней Catrice Fall in Colours.

До Catrice у мене взагалі доволі позитивне ставлення, оскільки за доволі помірну (я б навіть сказала, низьку) ціну вони пропонують багато доволі таки непоганих декоративних засобів. Маю від них олійки для губ, праймер та хайлайтер, а ще обожнюю їх блиски-волюмайзери для губ! Також задивляюсь на їх пензлики для макіяжу ) Тож, в їх якості я, загалом, впевнена.

Ця палетка Fall in Colours підкупила красою свого пакування – це неймовірна оксамитова упаковка, бордового кольору (чи скоріш навіть це марсала) із золотими візерунками та надписом! В середині велике якісне дзеркало та 18 відтінків тіней з матовим, сатиновим та металевим фінішем.

Коштує приблизно 450 грн – 500 грн.

Я просто не могла не поділитися із спільнотою цією красою! Оскільки сама не можу на неї надивитись! (й це при тому, що палетками тіней я майже не користуюсь).

На жаль, її наразі не представлено на Make Up, оскільки цей продукт із лімітованої минулої осінньої колекції ( Проте, якщо десь знайдете, раджу звернути увагу ) Якщо, звісно, полюбляєте такі речі )

Новорічні подарунки для друзів
Новорічні подарунки для друзів
Новорічні подарунки для друзів
Новорічні подарунки для друзів