molena

Порожні пляшечки грудня

Порожні пляшечки грудня

В листопаді вперше написала про порожні пляшечки і мені сподобалося 😊 Це формує остаточне враження, а ще таким чином можна написати про засоби, які не тягнуть на окремий допис.
Отже почнемо.

Доглядова косметика

Заспокійлива сироватка Bielenda Beauty CEO Calm Me Down Serum - використала до останньої краплі. Для чуттєвої шкіри або після пілінгів - просто знахідка і ціна🔥 Детально писала про цю сироватку тут: https://club.makeup.com.ua/post/21841/

Пілінг Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution - аналог кровавого пілінга The Ordinary. Це викидушка, купувала ще минулої зими. Ефект не зрозумілий. Перші 2 використання трохи пощипувало шкіру, потім ніяких відчуттів та результату.

Annayake Energizing Face Care - просто зволожуючий крем з приємним трав'янистим ароматом. Точно не вартий своєї вартості - 1500 грн. У мене була мініатюра 3 мл.

Порожні пляшечки грудня

Шампунь та бальзам Dove "Контроль над втратою волосся" - взагалі мені всі засоби для волосся цього бренда підходять. Цю парочку купувала як допоміжні засоби при надмірному випадінні волосся. Нарікань немає, в комплексі з ампулами та бадами влосопад вдалося зупинити.

Шампунь Сульсена - купувала чоловіку, він знаходився в багаторічній залежності від Head&Shoulders, ніяким іншим шампунем не можна було помити волосся, одразу струп з'являвся. Нарешті за допомогою Сульсени зіскочив з H&S. Запах специфічний, але можна потерпіти.


Дитяча Біо-пінка для умивання Pharma Bio Laboratory - періодично купую дітям, але і сама можу нею зранку вмиватися. Ніжна, з гарним складом та ціною.

Кілька семплів парфумів

My Way Giorgio Armani - дуже сподобалися, можливо придбаю маленький флакончик. Більш детально писала про них та порівнювала з новинкою від Prada тут: https://club.makeup.com.ua/post/22070/

Nina Ricci Les Belles De Nina - гарна композиція з карамельними яблуками, півоніями, цитрусами. Але якось не зачепила.

Marc Jacobs Daisy Dream - повітряний фруктово-квітковий з літнім настроєм, але на мені зовсім не стійкій.

Ось і все, тепер час ці пляшечки викидати та починати збирати нові😉